Γ Εθνική / Τοπικά

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων του Νίκου Παπανώτα

Κρίσιμη αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή Αμπελοκήπων, εκεί όπου ο Νίκος Παπανώτας πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη, την τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Αμπελοκήπων (που έχει στο πλάι του τον επίσης Ημαθιώτη Αντώνη Νατσούρα) παρέδωσε το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου στους ποδοσφαιριστές όπως επίσης και για τη διατροφή που θα ακολουθήσουν μέσα στο «κενό» διάστημα πριν την επόμενη καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως αναφέρει το epsm24, μετά την τελευταία προπόνηση, ομάδα και διοίκηση δείπνησαν μαζί και πλέον την Τετάρτη, θα είναι η μέρα των αποφάσεων, καθώς εκεί ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή του Νίκου Παπανώτα στον πάγκο του Ηρακλή Αμπελοκήπων όπως επίσης και το τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (μεταξύ αυτών και των Ημαθιωτών Παναγιώτη Μισαηλίδη και Τάσου Καψάλη).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως εάν η συνεργασία του Νίκου Παπανώτα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ανανεωθεί την Τετάρτη, τότε οι δύο πλευρές ουσιαστικά θα μπούνε στον 3ο σερί χρόνο συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected