Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Συμβουλεύτηκε το βίντεο το οποίο έκανε…λάθος!

Χαοτικά σκηνικά στον προημιτελικό της Ιταλίας με τη Ζάμπια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, όπου ο διαιτητής πήρε λάθος απόφαση, παρά την βοήθεια του Video Assistant Referee.

Ουδείς αλάνθαστος. Ούτε καν το βίντεο. Το Video Assistant Referee θα βοηθήσει τους διαιτητές να ελαττώσουν τα λάθη, αλλά δεν θα τα εξαλείψει κιόλας. Τρανύτερη απόδειξη μία φάση στον προημιτελικό του Παγκόσμιου Νέων ανάμεσα στη Ζάμπια και την Ιταλία.

Στο 41ο λεπτό και με τους Αφρικανούς να προηγούνται ήδη με 1-0, ο Τσιλούφα εφορμά για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως πέφτει εντός περιοχής, εμφανώς επειδή έμεινε από δυνάμεις.

Προς γενική έκπληξη ο διαιτητής από το Εκουαδόρ, ονόματι Ρόντι Σαμπράνο έδειξε πέναλτι, όμως μερικά δευτερόλεπτα πήρε πίσω τη λανθασμένη του απόφαση με μία ακόμα πιο λάθος!

Αφού συμβουλεύτηκε Video Assistant Referee αποφάσισε να δώσει φάουλ εκτός περιοχής και να αποβάλει τον Ιταλό αμυντικό Πετσέλα, ο οποίος εμφανώς δεν ακούμπησε τον Αφρικανό επιθετικό.

Οι διαμαρτυρίες των παικτών των «ατζουρίνι» ήταν έντονες, όμως η απόφαση δεν άλλαξε και οι Ιταλοί έμειναν με 10 παίκτες, εντελώς άδοξα.

Ευτυχώς, στο τέλος το δίκαιο επικράτησε, αφού οι Ιταλοί έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα επικράτησαν στην παράταση με 3-2 και πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη φάση που δημοσίευσε το SDNA


RED CARD for Pezzella Referee Using Video… από footyscore

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected