Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ο απολογισμός της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας για την παρουσία της Ακαδημίας στο “Vermio Cup”

Στον απολογισμό της συμμετοχής του τμήματος Bambini στο Τουρνουά “Vermio Cup” προχώρησε μέσω του facebook η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Αναλυτικά :

“Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι γονείς που συνόδευσαν την αποστολή του τμήματος Bambini της Σχολής μας, εξιστορούν ήδη σε συγγενείς και φίλους τις απίστευτες εμπειρίες από την 3 ήμερη εξόρμησή τους στο Βέρμιο προκειμένου να καμαρώσουν τα παιδιά τους σε όλες τις δημιουργικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν.

Είναι επίσης σίγουρο πως οι προπονητές της σχολής θα προσθέσουν 72 πολύτιμες ώρες εργασίας στο ενεργητικό τους χαρίζοντάς τους ταυτόχρονα την απόλυτη ικανοποίηση βλέποντας όλα αυτά που δίδαξαν στους μικρούς μας αθλητές καθ όλη τη διάρκεια του έτους να βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή εντός του γηπέδου.

Αν χρειαζόταν να συνοψίσουμε τις ωφέλιμες στιγμές που θα θυμούνται τα ίδια τα παιδιά όμως θα χρειαζόταν να αριθμήσουμε 4320 πολύτιμα, δημιουργικά και αξέχαστα λεπτά. Το πρωί του Σαββάτου κιόλας, την αναμενόμενη συστολή διαδέχτηκαν παιδικά γέλια, φωνούλες και πολλά παιχνίδια. Η συμβολή της οργανωτικής ομάδας ήταν καθοριστική αφού με ζεστασιά και φιλικότητα έδειξαν στα παιδιά τον φυσικό τους χώρο άμεσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τον χρόνο που χρειάζεται κάθε παιδί για να προσαρμοστεί και να εξερευνήσει το νέο περιβάλλον.

Η πρώτη επαφή με τον αγωνιστικό χώρο θα μείνει σε όλους αξέχαστη αφού τα παιδιά βρέθηκαν μέσα σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο γήπεδο, άρτια καλλωπισμένο και περιποιημένο (να μη ξεχνάμε πως σε αυτούς τους χώρους φιλοξενούνται για την προετοιμασία τους οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας μας και όχι μόνο) πλαισιωμένο από ψηλά δέντρα και πανέμορφες Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που όμοια μόνο στις Άλπεις συναντά κανείς.

Τον απόλυτο ενθουσιασμό από τις όμορφες εικόνες διαδέχτηκαν τις επόμενες ώρες αγώνες ποδοσφαίρου και άλλες δραστηριότητες όπως Τοξοβολία, φουσκωτό ποδοσφαιράκι, και εξερεύνηση μετά περιπάτου στα πιο όμορφα στενά του Βερμίου.

Απίθανο φαγητό, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φρούτα, ενδοξενοδοχιακές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη λέξη πλήξη να βρει εφαρμογή ούτε για μία στιγμή.

Η κάθε βραδιά έκλεινε με ανοιχτές παρέες όλων των φιλοξενούμενων αποστολών, ανταλλαγή εμπειριών και εικόνων, χτίζοντας ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξη μιας γόνιμης μελλοντικής φιλίας.

Οι αγωνιστικές επιδόσεις των παιδιών μας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως εξαιρετικές, κλέβοντας τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων αφού μέσα από πολλούς αγώνες κατάταξης καταφέραμε να προκριθούμε μέχρι την τελική φάση η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Η επιτυχία όταν συνοδεύεται από κόπο και σκληρή δουλειά ονομάζεται Νίκη, όταν όμως τη Νίκη την επιφέρεις σε καταξιωμένους και αξιολογότατους αντιπάλους, άρτια εκπαιδευμένους, τότε την ονομάζεις ΘΡΙΑΜΒΟ.

Το τέλος αυτής της 3 ήμερης απόδρασης μας βρήκε όλους σωματικά εξαντλημένους, κουρασμένους, όμως από κανένα δεν έλειψε το χαμόγελο μέχρι τη στιγμή του αποχαιρετισμού, ανανεώνοντας το ραντεβού και για άλλες πολλές ακόμα δράσεις μέσα στον Ιούνιο για όλα τα τμήματα της Σχολής μας με αποκορύφωμα το δικό μας, μεγάλο 3ήμερο τουρνουά στις 16, 17 και 18 Ιουνίου στη Κουλούρα.

Κάθε προπόνηση, θα συνοδεύεται από αγωνιστικές εκπλήξεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους της Σχολής μας και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να απουσιάζει ποτέ κανείς.
Αύριο Τρίτη, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα όλοι να ανταλλάξουμε μεταξύ μας τις πολύτιμες εμπειρίες που κερδίσαμε τις μέρες που πέρασαν και να δοκιμάσουμε μέσα στο γήπεδο όλα τα καινούρια κόλπα που μάθαμε.

Το λεωφορείο της Σχολής μας όπως πάντα, θα ξεκινήσει στις 15:15 και όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε στις προκαθορισμένες στάσεις έχοντας στη πλάτη τον σάκο με όλα τα απαραίτητα για την προπόνηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected