Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Με δύο εξαιρετικά παιχνίδια άρχισε η εβδομάδα! (photos+vid)

Δύο εξαιρετικά παιχνίδια έλαβαν μέρος την Τρίτη 6 Ιουνίου στο γήπεδο της Εληάς, αποζημιώνοντας για την απουσία μπασκετικού θεάματος λόγω τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι “Φούφουτος” συνεχίζοντας τη ξέφρενη πορεία τους, έκαναν σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση του Α Ομίλου, κερδίζοντας τους Texas με σκορ 57-70. Στο βραδινό παιχνίδι, ένα ακόμη ντέρμπι του ίδιου ομίλου βρήκε νικητές τους Άτλαντες μετά από αρκετές εναλλαγές στο σκορ, με 61-71 ενάντια στους Pistons.

Λαβωμένοι από τις απουσίες και αποπροσανατολισμένοι εμφανίστηκαν οι περσινοί πρωταθλητές, γνωρίζοντας την ήττα από τους αντιπάλους, με…καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο. Σε κακή μέρα ο αρχηγός Τόλης Μπιζέτας, δεν μπόρεσε να βοηθήσει με τις συνήθης τρίποντες… βόμβες του, ο Κώστας Πύρκας έκανε ότι μπορούσε με τον Κώστα Χατζή στην επίθεση και ο Μανουράς με αξιοθαύμαστα αποθέματα δύναμης και ψυχής, δεν ήταν αρκετοί να αποσοβήσουν το κακό.

Ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε η αρμάδα του Βασίλη Κασάπη, πατώντας γκάζι στη συνέχεια, με τον Τσιμτσιρίδη να σερβίρει καλάθια, τον Παπαδόπουλο να τρέχει σαν σίφουνας στον αιφνιδιασμό και ο εκπληκτικός Στεργιοπουλος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής. Σταθερή αξία ο Νικολόπουλος και ο αρχηγός Μωϋσιάδης, ο οποίος εκτελούσε σε κάθε ευκαιρία.

Texas Losers : Σαββαΐδης 3, Δημητριάδης 5(1), Πύρκας 8, Μπιζέτας 4, Ντόβας 5(1), Γαϊτανίδης, Χατζής 8, Γιαβρόγλου, Μανουράς 24.

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 12, Μωϋσιάδης 3(1), Κασάπης, Τσιμτσιρίδης 32(3), Στεργιόπουλος 6, Αμοιρίδης 4, Σαράφης 2, Λαζάρου, Καλαντζόπουλος, Νικολόπουλος 11.

Δεν κατάφεραν τα “Πιστόνια” του Δημήτρη Τσαμήτρου να συνεχίσουν το ντεμαράζ νικών, γνωρίζοντας την ήττα πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Αφού βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους στο ημίχρονο, ο Μαυροκεφαλίδης έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης σκοράροντας κατά ριπάς, ο Γιώργος Καπαγερίδης “τρυπούσε” την άμυνα και οι Παπαδόπουλος με τον Μιχάλη Κοτσάκη έδωσαν φρενήρη ρυθμό κάνοντας το 58-58 στα 5 λεπτά πριν την λήξη.

Κάπου εκεί όμως στέρεψαν οι δυνάμεις και το καθαρό μυαλό, σκοράροντας μόνο 3 πόντους δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Μπήκαν δυνατά οι Άτλαντες του Αθηνόδωρου Καραθανάση και έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη από το πρώτο κιόλας λεπτό, φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά με τους τρεις… σωματοφύλακες εν δράσει. Ο Μιχάλης Τζούφρας σκόραρε στο ζωγραφιστό, ο Κώστας Σιάσιος “βομβάρδιζε” από τα 8 μέτρα και ο Μιχάλης Κλωνάρας ήταν ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι.

Φανταστική και η άμυνα του Θωμά Αχτσή απέναντι στα ατού των αντιπάλων και κάπου εκεί κατέβασαν… διακόπτες έχοντας ως αποτέλεσμα την ισοφάριση, αλλά στο τέλος έδειξαν στόφα νικητή και με σωστές επιλογές, πήραν επάξια το ροζ φύλλο αγώνα .

Slow Pistons : Μαυροκεφαλίδης 17, Τσιάρας 4, Καπαγερίδης 9, Κωτσάκης 12, Σπυριδόπουλος 4, Παπαδόπουλος Β. 10, Σιδηρόπουλος 2, Λιακόπουλος 3.

Άτλας : Τζούφρας 21, Μπογδαμπεΐδης, Παπαγιάννης Ν., Καραθανάσης 2, Σιάσιος 21(4), Μαρκοβίτσης 1, Αχτσής 1, Κλωνάρας 21(2), Παπαγιάννης Δ. 4.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 7/6 (ΔΑΚ Βικέλας):

18.00  Nouveau – Μορφές

19.45  Παρτάλια – Θύελλα

21.30  Άρρωστοι – Bad Boys

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected