Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ στον ΓΑΣ Κοπανού “10Star”!

Διοικητικές εξελίξεις σημειώνονται στον ΓΑΣ Κοπανού “10Star”!

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά, στην οποία οι “κιτρινόμαυροι” τερμάτισαν στην 5η θέση αλλά και μια σπουδαία βελτίωση (οργανωτική και διαχειριστική) σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο πρόεδρος Βασίλης Χαβιαρόπουλος αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ, έθεσαν τις παραιτήσεις τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης.

Αυτό σημαίνει πως για να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια στον ΓΑΣ, θα πρέπει μέσα από τις εκλογές να αναδειχθούν τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα “τρέξουν” την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες για όποιον αναλάβει μετά τις 12/6 (ημέρα των αρχαιρεσιών) και οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ προήλθε από τον κορεσμό των τελευταίων χρόνων, που μεγεθύνθηκε από τη μη στήριξη (σε πρόσωπα κυρίως) στο δύσκολο έργο που είχαν να διατελέσουν τα πρόσωπα που απαρτίζουν το (απερχόμενο πλέον) διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Κοπανού, ενημερώνουν τους φιλάθλους της ομάδας πως το έργο της παρούσας διοίκησης έχει ολοκληρωθεί και έχουν ήδη κατατεθεί οι παραιτήσεις όλων των μελών.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ έχουν οριστεί τη Δευτέρα 12/6 και ώρα 20.00 στο πρώην Δημαρχείο Κοπανού.

Αν από τη διαδικασία αυτή δεν προκύψει απαρτία, τότε θα λάβουν χώρα οι επαναληπτικές εκλογές τη Δευτέρα 19/6 την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και μάλιστα έχουν ήδη καταρτιστεί μια σειρά από προσθήκες και αλλαγές, που θα λειτουργήσουν προς τη βελτίωση και την πιο εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων Υποδομής.

Το απερχόμενο ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές της προσπάθειας που ελπίζουμε να βρει ακόλουθους και τη νέα σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected