Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Βόλου ΝΠΣ!

Οι άνθρωποι του Βόλος Ν.Π.Σ. κινούνται για τη στελέχωση του ρόστερ και όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άκης Πέτρου, οι διοικούντες έχουν έρθει σε επαφή με 30 περίπου ποδοσφαιριστές και κάποιοι από αυτούς θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το goalpost.gr, θα αποκτηθούν και κάποιοι δανεικοί παίκτες, όπως έχει ειπωθεί, από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη και Πανιώνιο.

Ωστόσο, ο πρώτος παίκτης που έχει συμφωνήσει, έχει υπογράψει και άμεσα θα ανακοινωθεί και επίσημα, είναι ο Μαρσέλο Πέντα. Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με τον Πιερικό και τον Αιγινιακό (με την τελευταία ομάδα πήρε το πρωτάθλημα στην Γ’ εθνική την περίοδο 2015-16, στον 2ο όμιλο) ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στέφθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας. Έπαιξε σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Πέντα υπήρξε συμπαίκτης με τον Άκη Πέτρου στον Πιερικό, την περίοδο 2010-11.

Επίσης, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Βολιώτης Αλέξανδρος Ζέρης, ο οποίος φέτος έκανε εξαιρετική χρονιά με τον ΑΟ Χανιά στη Football League. Ο 23χρονος αμυντικός έπαιξε την τρέχουσα χρονιά σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος (πέτυχε και ένα γκολ με τον Άρη) και σε τρία Κυπέλλου. Πέρα από τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού και της Λάρισας.

Ο Ζέρης έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Βόλος Ν.Π.Σ., ωστόσο, έχει πρόταση και από άλλες ομάδες και άμεσα θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected