Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ψάχνει προπονητή μέσω… αγγελίας!

Ο Ερμής Αραδίππου βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τεχνικής ηγεσίας κι επιστράτευσε τα social media για να τη διευκολύνει. Οι Κύπριοι προσκάλεσαν με post τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό διευθυντή δίδοντας το τηλέφωνό του.

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας, Ερμής Αραδίππου, για να διευκολύνει την αναζήτηση νέου προπονητή. Όπως αναφέρει το Sport24, την ώρα που άλλες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις επαφές τους, ο Ερμής προσκάλεσε από τα social media (Facebook) τους ενδιαφερόμενους να αποταθούν στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Δάνο Δαμιανού.

Μάλιστα, στο ίδιο post δίδεται και το τηλέφωνο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο υπεύθυνος των social media προχώρησε σε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις μέσα σε μία ώρα. Ο Ερμής συγκέντρωσε 35 βαθμούς στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου τη σεζόν που μόλις τελείωσε και κατετάγη στην 7η θέση, ενώ απέφυγε τον υποβιβασμό στα playoffs.

“Ο Ερμής Αραδίππου είναι προς αναζήτηση για προπονητή της ομάδας μας. Οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Δάνος Δαμιανού”, αναγράφει η ανάρτηση. Ο Ερμής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected