Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κολιτσιδάκης διαθέσιμος με τη…βούλα της ομάδας!

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη και να τον αποδεσμεύσει μέχρι τις 18 Ιουνίου που είναι η Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με το irafina, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να διαπραγματευτεί μέχρι τότε με όποια ομάδα θέλει, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει η Θύελλα εάν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση και τα συμπεράσματα δικά σας…

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον προπονητή κ.Θανάση Κολιτσιδάκη για την προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούν ολόψυχα καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον γυμναστή κ. Θανάση Διγγελίδη για την σημαντική του βοήθεια και του εύχονται προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο κ. Κολιτσιδάκης που πήρε το τεράστιο ρίσκο να αναλάβει την ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, κατάφερε σε πείσμα όσων τον αμφισβήτησαν να πετύχει τον στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. των «Λιγνιτωρύχων» αποφάσισαν ομόφωνα να αποδεσμεύσουν τον κ. Κολιτσιδάκη από την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στις 18/6 για την λήψη αποφάσεων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, παρέχοντας έτσι στον ίδιο την δυνατότητα να αξιολογήσει προτάσεις για μελλοντική συνεργασία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected