Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Όλα τα…λεφτά το πρώτο ματς στο ΔΑΚ “Βικέλας”, νίκες για τα φαβορί στα υπόλοιπα (7/6)

Tο ΔΑΚ “Βικέλας”…ντύθηκε στα χρώματα του Νοσταλγία, όπου την Τετάρτη 7/6 διεξήχθησαν τρία παιχνίδια.

Στο πρώτο χρονικά, ήταν πραγματικά “ο θάνατος σου η ζωή μου”, ΄με τις… εφτάψυχες Μορφές να κερδίζουν τους Nouveau με σκορ 40-36. Στα υπόλοιπα ματς επικράτησαν τα φαβορί, με τα Παρτάλια να επικρατούν των Θύελλα με 73-42 και τους Bad Boys με σκορ 61-42 των Αρρώστων αντίστοιχα.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα του Σκουμπόπουλου κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Τούφας σταθερή αξία από μέση απόσταση, ο Τζιουμάκης για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά στις μεστές εμφανίσεις και ο Καραμίχος ευστόχησε στη γνώριμη πλέον για αυτόν γραμμή των 6,75. Πρώτος ριμπάουντερ για την ομάδα ο Μαυρόπουλος που “καθάρισε” πολλά… σκουπίδια.

“Κέρβεροι” οι Nouveau στην άμυνα για ένα ακόμα παιχνίδι, προδόθηκαν όμως από την αστοχία στις τελευταίες επιθέσεις. Οι “Διόσκουροι” αρχηγοί Τσιγάρας και Καλαϊτζης Ν. παρέδωσαν σώμα και ψυχή, ο Πάντσιος έδωσε λύσεις σκοράροντας και ο Μόρφης “τρύπωνε” στο ζωγραφιστό, στοιχεία όμως που δεν ήταν αρκετά για να αλλάξει η μοίρα στο παιχνίδι.

Μορφές : Καραμίχος 6(2), Τούφας 8, Ιωαννίδης 4, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 10, Τριγώνης 4, Σκουμπόπουλος 6(1), Παπαστεργίου 2.

Nouveau : Νάκης, Πάντσιος 8, Τσιγάρας 10, Χατζηεμμανουήλ 4, Καλαϊτζης Θ., Μόρφης 5, Κασαπίδης 3, Καλαϊτζης Ν. 6.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, τα Παρτάλια συνέχισαν το ντεμαράζ νικών τους για να φτάσουν στην πρωτιά του Β Ομίλου. Ο Κασάπης για ένα ακόμα παιχνίδι ασταμάτητος, ο Εμμανουηλίδης δεν έχανε σουτ και οι Παππάς, Κουρής έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Έπεσε στα δύσκολα η Θύελλα αλλά δεν τα παράτησε, με τον Μόνα να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του, τους Γκοντόπουλο και Μουρατιδη να βομβαρδίζουν από μακριά και τον Πεχλιβανίδη να τρέχει σίφουνας χωρίς να έχει αντίπαλο. Η προσπάθεια για την υπέρβαση όμως δεν επετεύχθη, ωστόσο ήταν εξαιρετικά ομαδικοί.

Παρτάλια : Κασάπης 19(3), Μπερσός 6(1), Παππάς 10, Γκιλιόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 17(1), Κουρής 7, Κωστογλίδης 12(1),

Θύελλα : Κονδωνης, Χατζηπαυλίδης 1, Γκοντόπουλος 7(1), Πεχλιβανίδης 8, Κατσιγιαννόπουλος 2, Πιπερίδης 2, Μόνας 6, Βαρβέρης 4, Μουρατίδης 9(3), Μαυρομιχάλης 3(1).

Εύκολο απόγευμα για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη που προχωράνε ακάθεκτοι για τις πρώτες θέσεις του Β Ομίλου. Ο Δομουτζής θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό και ήταν ασταμάτητος, ο Δούλαλας βρισκόταν μονίμως… οφσάιντ σκοράροντας στον αιφνιδιασμό και ο Γώγος κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα σε όλες τις γωνίες του γηπέδου.

Δεν βρήκαν… γιατρειά στην αστοχία οι Άρρωστοι του Δεληφώτη και αυτό τους στοίχισε. Ο Διονύσης Νικολαΐδης ήταν καταιγιστικός για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Βύζας πυροβολούσε κατά ριπάς και ο Θεοδωριδης ήταν δύναμη μέσα στο ζωγραφιστό.

Bad Boys : Δούλαλας 15(1), Γώγος 10, Δομουτζής 15(1), Μπακαλίδης 5(1), Στύκας 7(1), Λιακόπουλος, Πολυμέρης 2, Πουσατίδης 5, Γαβριλάκος 2.

Άρρωστοι : Νικολαΐδης Μ. 2, Χατζηκώστας, Δεληφώτης, Θεοδωρίδης 10, Βύζας 11(1), Μπέκας, Νικολαΐδης Δ. 19.

Το σημερινό πρόγραμμα (8/6) :

21.15  nJOYers – Οκλαχώμα

Οι βαθμολογίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected