Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Όλα θα κριθούν σε 5ο τελικό!

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά των τελικών της Basket League, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ με σκορ 71-58 και πλέον το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ΣΕΦ.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να φέρουν τους τελικούς στα ίσα, καθώς πέτυχαν μια θεωρητικά εύκολη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (71-58), ο οποίος έμοιαζε να μην έχει καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις, ενώ μεγάλος παράγοντας ήταν και η άμυνα των γηπεδούχων, η οποία δεν έμοιαζε σε τίποτα με αυτή των προηγούμενων αγώνων, καθώς ήταν πολύ καλή στα αμυντικά ριμπάουντ και δεν επέτρεψαν στους “ερυθρόλευκους” να πετύχουν πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Πλέον όλα θα κριθούν στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα έχει την ψυχολογία της εντυπωσιακής νίκης στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Ολυμπιακός σίγουρα θα εμφανιστεί διαφορετικός, καθώς εκτός από την έδρα του, θα κληθεί να υπερασπιστεί και το τίτλο του πρωταθλητή.

Για τους γηπεδούχους αυτοί που πρωταγωνίστησαν, ήταν οι Καλάθης (14π, 2τρ), Τζέιμς (13π) και Μπουρούσης (12π). Από πλευράς “ευρθρολεύκων”, αυτός που στάθηκε θεωρητικά στο ύψος του, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα, ήταν ο Παπανικολάου, ο οποίος πέτυχε 7 πόντους.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Τζέιμς 13, Φελντέιν, Γκιστ 8, Γκάμπριελ 5 (1), Σίνγκλετον 14 (2), Ρίβερς 3 (1), Φώτσης, Παππάς 2, Μπουρούσης 12, Καλάθης 14 (2)

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 5, Παπαπέτρου 3, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 3 (1), Σπανούλης 3, Γκριν 20 (3), Γιανγκ 7, Τολιόπουλος, Ουότερς, Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοβ 2, Παπανικολάου 7 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected