Κατηγορίες
Διάφορα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι στις 21.45 στο “Barok” Coffee-Bar!

Η πιο μεγάλη ώρα της Εθνικής μας ομάδας, είναι απόψε το βράδυ! Η Εθνική Ελλάδος θα δοκιμαστεί στην Ζένιτσα της Βοσνίας σ’ ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ένα ματς που θα απολαύσετε με την παρέα σας στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί

Ότι κερδίσαμε με την Βοσνία στο… 95′ με το γκολ του Τζαβέλλα το χάσαμε στο… 89′ με το γκολ του Λουκάκου. Και πάλι όμως. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Πίσω από το Βέλγιο (13 βαθμούς) και μπροστά από την Βοσνία (10 βαθμούς) με 11 βαθμούς.

Οπότε μπορείτε να καταλάβετε την κρισιμότητα του αγώνα της Παρασκευής (21:45 Cosmote Sports1, ΣΚΑΙ) στην Ζένιτσα της Βοσνίας. Η Εθνική αρχικά δεν θέλει να χάσει για να παραμείνει πάνω από τον αυριανό της αντίπαλο, μιας και η δεύτερη θέση οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, και αν μπορέσει (που μπορεί κάτι που απέδειξε και μέσα στις Βρυξέλλες κόντρα στο Βέλγιο) να πάρει τη νίκη η οποία όχι μόνο θα της αυξήσει τις πιθανότητες να κλειδώσει την δεύτερη θέση αλλά και να διεκδικήσει την πρώτη στο ματς με «κόκκινους διαβόλους» στο «Καραϊσκάκης».

Αλλωστε το δήλωσε και ο Μίκαελ Σκίμπε στην συνέντευξη Τύπου. Πως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός αλλά σίγουρα οι τρεις της νίκης θα είναι καλύτεροι εάν έρθουν.

Ομως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Εκτός του ότι η Βοσνία είναι μια εξαιρετική ομάδα (και θα έχει κανονικά τον Πιάνιτς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του) η Εθνική θα παίξει σε μια «καυτή» έδρα. Σε αυτά προσθέστε και τις απουσίες που έχει ο Σκίμπε για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ταχτσίδης, Σάμαρης και Τζαβέλλας είναι τιμωρημένοι για το συγκεκριμένο ματς με αποτέλεσμα ο Γερμανός να χάσει τρεις από τους έντεκα βασικούς που είχε στο ματς κόντρα στον Βέλγιο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected