Διάφορα

Στα κυανόλευκα θα στολιστεί απόψε το “Cafe στο 90′”!

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται απόψε (21:45) από τη Βοσνία στη Ζένιτσα και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, θα βρίσκεται από νωρίς στις επάλξεις για ένα ακόμη ραντεβού της επίσημης αγαπημένης με την ιστορία!

Η γαλανόλευκη θέλει το θετικό αποτέλεσμα σε μια καυτή έδρα και κόντρα στην 3η της βαθμολογίας του ομίλου σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Στον «τελικό» ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζαβέλλα, Σάμαρη, Ταχτσίδη και Γλύκο, ενώ θα παρατάξει την 11άδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ρέτσος.

Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης – Ζέκα, ενώ στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρολου θα κινούνται οι Φορτούνης (κέντρο), Μάνταλος (δεξιά) και Σταφυλίδης (αριστερά).

Την αποστολή αποτελούν οι: Καπίνο, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Γιαννιώτης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Δώνης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Σιώπης, Διαμαντάκος, Βέλλιος.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2. Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ογκνιέν Βράνιες, Έρμιν Μπίτσαξιτς, Τόνι Σούνιτς, Έρβιν Ζουκάνοβιτ, στη μεσαία γραμμή οι Μουχάμεντ Μπέσιτς, Έντιν Βίσκα, Σενάντ Λούλιτς, Μίραλεμ Πιάνιτς και επιθετικό δίδυμο τους Τζέκο – Ιμπίσεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected