MiniFootball

“Θα το απολαύσουμε!”

Μετρούν όλοι αντίστροφα στο 16o Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Ο ιθύνων νους της ομάδας των Villagers, Σπύρος Τσιγαρίδας μίας εκ των τοπικών πρωταθλητών που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του 16oυ Πανελλήνιου Φοιτητικού πρωταθλήματος NIVEA MEN UNI-League έστειλε τα δικά του μηνύματα με αφορμή το θεσμό. Σηκώνοντας την κούπα στους τελικούς των Αθηνών, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα: Είμαστε πραγματικά ιδιαίτερα συγκινημένοι γι’ αυτό το επίτευγμα το οποίο: “Μας είχε γίνει εμμονή ιδέα την τελευταία τριετία. Ανέκαθεν θεωρώ πως είχαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα ανέκαθεν, ωστόσο φέτος θεωρώ πως αξίζαμε πέρα για πέρα την πρώτη θέση. Τόσο τα παλαιότερα μέλη της ομάδας Όσο και οι ποδοσφαιριστές μεγάλων περγαμηνών

Όπως οι διεθνείς: Καραβίδας, Τζανέτος κλπ που ενσωματώθηκαν 100% στην ομάδα και συνέβαλαν τα μέγιστα γι αυτή την επιτυχία! Είμαστε πραγματικά ιδιαίτερα συγκινημένοι γι’ αυτό το επίτευγμα το οποίο μας ειχε γίνει εμμονή ιδέα την τελευταία τριετία. Ανέκαθεν θεωρώ πως είχαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ωστόσο φέτος πιστεύω πως αξίζαμε πέρα για πέρα την πρώτη θέση. Τόσο τα παλαιότερα μέλη της ομάδας Όσο και οι ποδοσφαιριστές μεγάλων περγαμηνών Όπως οι διεθνείς: Καραβίδας, Τζανέτος κλπ που ενσωματώθηκαν 100% στην φιλοσοφία μας και συνέβαλαν τα μέγιστα γι αυτή την επιτυχία!

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Αναφορικά με τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Τελική φάση, το μήνυμα είναι ένα: “Είναι πραγματικά ευλογία η παρουσία μας ανεξαρτήτως της έκβασης των αποτελεσμάτων. Οι Χωριάτες μπορεί να λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στην Πανελλήνια γιορτή, ωστόσο επειδή γνωρίζω πολύ καλά το εορταστικό κλίμα και τις συνθήκες που επικρατούν είμαι σίγουρος πως θα το απολαύσουμε όπως θα κάνει οποιαδήποτε ομάδα που θα δώσει το παρόν από κάθε γωνία της Ελλάδας σε αυτό το μοναδικό θεσμό!”

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected