Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δείχνει τις διαθέσεις για τη νέα χρονιά με Τσουμάγκα!

Την πρόθεση του να κινηθεί δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ετοιμάζεται να δείξει με το καλημέρα ο Ιάλυσος.

Σύμφωνα με το xxsports.gr, η διοίκηση του «τοξοβόλου» ασχολείται σε πρώτο χρόνο με τις ανανεώσεις στο υπάρχον ρόστερ, ωστόσο παράλληλα έχουν γίνει επαφές για την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη κινείται δυναμικά για την απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα, Τάσου Τσουμάγκα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Ο Τσουμάγκας στα 26 του χρόνια κουβαλά στις πλάτες του ένα σπουδαίο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Ζάκυνθο, ΑΕΚ, Πανελευσιανιακό, Πιερικό, Εργοτέλη, αλλά και στις Πορτογαλικές, Λέίσόες, Βιαρένσε και Νέβες. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρόδοτου με την οποία κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ηρακλείου, Κύπελλο Ερασιτεχνών και το Σουπερ Καπ Γ Εθνικής. Ο έμπειρος αμυντικός έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τον Ιάλυσο και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του από την ομάδα της Κρήτης, τότε η διοίκηση του Ιάλυσου αναμένεται να πατήσει και το γκάζι και να «κλειδώσει» μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, που δείχνει τις διαθέσεις της για την νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected