Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει με Χαλκιά ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Με τον Δημήτρη Χαλκιά στο…τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης και μετά από συνομιλία λίγων λεπτών, επήλθε η συμφωνία η οποία τον διατηρεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο των “κιτρινομπλέ”.

Η σταδιακή αγωνιστική άνοδος της ομάδας, σε συνδυασμό με την παρουσία της πέρσι στον τελικό του Κυπέλλου ήταν τα βασικά στοιχεία της βούλησης των διοικούντων για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος άλλωστε, στη σύντομη δήλωση του στο SportsUp, επικεντρώθηκε σε αυτούς λέγοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση για τα δύο χρόνια συνεργασίας μας. Ευχής έργον είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ και να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας. Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους, θα έχουμε περισσότερα να πούμε με την έναρξη της προετοιμασίας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected