Κατηγορίες
MiniFootball

Το πάλεψε!

Το EMF EURO 2017 στο Μπρνο της Τσεχίας ξεκίνησε με ήττα για την ανανεωμένη Eλληνική ομάδα minifootbal.

Οι παίκτες του Αντρέα Ντρένοβα έχασαν με 4-1 αλλά έδειξαν ότι έχουν θετικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να τους βοηθήσουν να κάνουν την υπέρβαση στον όμιλο με τα μεγαθήρια της διοργάνωσης. Οι Έλληνες παίχτες θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ με την ευκαιρία του Γκιάλη στην αρχή του ματς, αλλά οι πολύπειροι Ρουμάνοι δε συγχώρεσαν τα λάθη μας στην άμυνα και καθάρισαν το ματς από το πρώτο μέρος. Χάθηκε όμως μία μάχη και όχι ο πόλεμος και τα μυαλά όλων είναι τώρα στραμμένα στο αυριανό ματς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, το Καζακστάν (19:00, ζωντανή μετάδοση από τα κανάλια NOVASPORTS)

Στο φίλμ του αγώνα τώρα, είχαμε τεράστια ευκαιρία στο 5′ με τον Γκιάλη να περνά τον τερματοφύλακα αλλά τους Ρουμάνους να προλαβαίνουν και να διώχνουν πριν η μπάλα καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Στο 7′ ο Γκιάλης μπερδεύτηκε με τον Ξανθό και ο Καλουγκαρεάνου έκλεψε τη μπάλα, σπρώνοντας την στα δίχτυα για το 1-0. Στο 9′ ο Λευκαρίτης ανάγκασε με μακρινό σουτ τον Ρουμάνο τερματοφύλακα σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 10′ ο Καραβίδας αστόχησε εξ επαφής μετά από εκτέλεση κόρνερ και στην αντεπίθεση ου έβγαλαν οι Ρουμάνοι, ο Κλαούντιου έκανε το 2-0. Στο 16′ ο Μποϊεσάν σημείωσε το 3-0 γκολ των Ρουμάνων και κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές για τους Έλληνες. Στο 37′ ο Στάμος με εξαιρετικό ευθύβολο σουτ έκανε το 3-1 για την Ελλάδα, αλλά στο ίδιο λεπτό, ενώ οι Έλληνες είχαν ανοιχτεί, ο Βινσένε σημείωσε το 4ο γκολ των Ρουμάνων και κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ρουμανία (Νταν): Λέου, Εφτίμι, Κιρίκα, Πούσκα, Πόπα, Βινσένε, Μποϊεσάν, Τσιριπούς, Βλαντ, Μπούρτσιου, Κονσταντίν, Κουλουγκαρεάνου, Τανάσε, Μπόμπε, Βλαντ.
ΕΛΛΑΔΑ (Ντρένοβα): Ξανθός, Λευκαρίτης, Ταραμάς, Γκιάλης, Τζανέτος, Καραβίδας, Στάμος, Γιώτης, Μπαστάκης, Κεφάκης, Σπαντιδέας, Ζάχο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected