Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : “Φτάνει πια, περνάμε στην αντεπίθεση!”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, λίγες μέρες μετά την κατάθεση της έφεσης της ΑΕ Αλεξάνδρειας στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η διοίκηση της ομάδας τονίζει πως περνά στην αντεπίθεση και θα καταθέσει μηνύσεις για να διαφυλάξει όπως αναφέρει την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων που ανήκουν στον σύλλογο αλλά και την ιστορία αυτού.

Αναλυτικά :

“Παρακολουθούμε με έκπληξη, απορία και πολύ μεγάλη υπομονή τις ενέργειες της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, όπως αυτές εκδηλώνονται κυρίως από τον Πρόεδρο της κ.Σαμαρά και από μια μικρή μερίδα του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Σεβόμενοι λοιπόν την ιστορία της ΑΕΑ αλλά και το γεγονός ότι ο σύλλογος αυτός εκπροσωπεί μια πόλη της οποίας τα ΤΡΙΚΑΛΑ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι, επιλέξαμε το δρόμο της σιωπής και των χαμηλών τόνων ,αφήνοντας αναπάντητες τις επαίσχυντες ανακοινώσεις-“καταγγελίες” και τις δηλώσεις του κυρίου Σαμαρά και της μικρής παρέας του, οι οποίοι διασύρουν με τους γελοίους ισχυρισμούς τους την ιστορική ομάδα που εκπροσωπούν και την ίδια τους την πόλη.

Για να μην θεωρηθεί πλέον αυτή η λογική και γενναία στάση που κρατήσαμε σε όλο αυτό τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ως μια στάση αδυναμίας ως μέλη μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ημαθίας,του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, δηλώνουμε απερίφραστα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Θέλοντας να διαφυλάξουμε τόσο την περήφανη ιστορία της ομάδας μας όσο και την προσωπική μας και επαγγελματική μας υπόσταση περνάμε στην αντεπίθεση, η οποία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε αυτούς που επιχειρούν με κάθε μέσο να μηδενίσουν αυτή την τεράστια προσπάθεια, που έγινε φέτος στα Τρίκαλα από διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλο κόσμο.

Η τελευταία ενέργεια του κυρίου Σαμαρά (παρασυρόμενος και από συγκεκριμένο πρόσωπο,που είναι πικραμένος από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Π.Σ.Η.) να προχωρήσει σε έφεση κατά της απόλυτα δικαιολογημένης απόφασης της πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. αλλά και το παρασκήνιο που προηγήθηκε μέχρι να φτάσει σε αυτή την ενέργεια (το γνωρίζουν όλοι στην πόλη της Αλεξάνδρειας), είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Να θυμίσουμε ότι είχαν προηγηθεί δυο ανάξιες σχολιασμού ανακοινώσεις-απειλές κατά της ομάδας μας (η μία πριν το μεταξύ μας παιχνίδι και η άλλη λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος) και μια επίσημη καταγγελία στην Ε.Π.Σ.Η, που καταρρίφθηκε ομόφωνα από την Πειθαρχική Επιτροπή με ένα τεκμηριωμένο σκεπτικό που μας έδινε μάλιστα τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε αντίποινα.

Η ώρα όμως για να πληρώσουν αυτοί οι κύριοι που δε σέβονται το σωματείο που εκπροσωπούν, για την ηθική βλάβη που μας προξένησαν έφτασε .Δεν θα απαντήσουμε ούτε με δηλώσεις-παραληρήματα τύπου Σαμαρά στα ΜΜΕ ούτε με απειλές. Το νομικό τμήμα της ομάδας έχει δρομολογήσει ήδη τις κατάλληλες νομικές ενέργειες (μηνύσεις-αγωγές) κατά συγκεκριμένων φυσικών προσώπων του Δ.Σ. της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που συναίνεσαν στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας, αλλά και όσων άλλων εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στην πρωτοφανή, ψευδή και άδικη αυτή επίθεση.

Κύριε Σαμαρά,το πρωτάθλημα τελείωσε, το κατέκτησε η καλύτερη ομάδα (αυτή που σας εξέθεσε και αγωνιστικά στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας) και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στη Γ΄Εθνική. Δηλώνουμε όμως ότι δε θα σας ξεχάσουμε και θα μας βλέπετε μπροστά σας μέχρι να δικαιωθούμε.

Υ.Γ: Στο σπίτι του κρεμασμένου,δε μιλάνε για σκοινί.”

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected