Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Τρία ματς σήμερα στο ΔΑΚ Βικέλας, ολοκληρώνεται σταδιακά των παζλ των ομίλων

Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν το Σάββατο (11/6) στο κλειστό “ΔΑΚ Βικέλας” στο Μακροχώρι, όπου εύκολα η δύσκολα τα φαβορί επικράτησαν.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι Μορφές επικράτησαν με 56-32 των Αβάνα, στο παιχνίδι των 19:00 οι Τεξανοί κέρδισαν τους Nouveau με 40-30 και στο βραδινό τα Παρτάλια επιβλήθηκαν εύκολα των Άρρωστοι με 62-44.

Η καλύτερη εμφάνιση για τις Μορφές του Σκουμπόπουλου, που δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους. Ο Τριγώνης αφυπνίστηκε δείχνοντας ότι είναι βαρόμετρο για την ομάδα του, ο Τζιουμάκης κάνει το καλύτερο τουρνουά του φέτος και ο Ιωαννίδης μοίραζε συνεχώς ασίστ.

Πρώτον οι απουσίες και κατά δεύτερον η αστοχία, στοίχισαν στους Κουβανούς του Κοντοκώστα που κλείνουν το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι, καταφέρνοντας φέτος μια μεστή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα ματς. Ο Καρανάσιος για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι εκτός από καλός λογιστής είναι και καλός σκόρερ, ο Παπαθανασιου σκόραρε από μέση απόσταση και ο Μόσχου με τον Αργυρόπουλο πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μορφές : Σκουμπόπουλος, Ιωαννίδης 8, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 15, Καραμίχος 7(1), Τριγώνης 13(1), Παπαστεργίου 4, Τούφας 9, Χατζηκυριακίδης.

Αβάνα : Χαραλαμπίδης, Καρανάσιος 8(1), Μόσχου 5, Μποροδήμος 4, Παπαθανασίου 7, Μυτιλεκας 4, Αργυρόπουλος 4.

Στο πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, οι Nouveau πάλεψαν μέχρι τέλους να κάνουν την ανατροπή, αλλά οι απουσίες και η κούραση τους λύγισαν. Ο Τσιγάρας ήταν μηχανή καλαθιών, ο Πάντσιος και Μόρφης σταθερά εκπληκτικοί σε άμυνα και επίθεση όπως σε κάθε παιχνίδι και ο Νάκης κέρβερος στην άμυνα, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Δύσκολο παιχνίδι για τους περσινούς πρωταθλητές, έχοντας όσκαρ ατυχίας με τραυματισμούς κατάφεραν να επιβληθούν με τον συνήθη ύποπτο Μανούρα να κρατά τα ηνία της ομάδας. Ο Γιαβρόγλου ήταν… μηχανάκι τρέχοντας πάνω κάτω και οι Δημητριάδης, Μπιζέτας πλήγωναν από μακριά φέρνοντας τους ακόμα πιο κοντά στην δεύτερη θέση του Α Ομίλου.

Nouveau : Νάκης 2, Πάντσιος 7(1), Τσιγάρας 12(2), Μόρφης 9(1), Καλαϊτζής Θ.

Texas Losers : Σαββαΐδης 4, Δημητριάδης 5(1), Πύρκας 3, Τσίπης 4, Μπιζέτας 7(1), Χατζής 2, Γιαβρόγλου 2, Μανούρας 13(1).

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τα Παρτάλια, που με επιμέρους σκορ 22-7 πέρασαν μπροστά και συνέχισαν σε ρελαντί ρυθμό. Ασταμάτητος ο Κασάπης, έσπασε το ρεκόρ τρίποντων του τουρνουά σημειώνοντας 7! Σταθερή αξία ο Κωστογλίδης, που ήταν μια ομάδα μόνος του ενώ ο Μπερσός έτρεξε πολλά χιλιόμετρα στο τερέν!

Τελευταίο παιχνίδι για τους “Αρρώστους” και το πιο δύσκολο! Σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, κράτησαν ψηλά την σημαία της παρέας, δίνουν πλέον ραντεβού ως οπαδοί από τις κερκίδες. Ένας Χατζηκώστας να τον πιεις στο ποτήρι, θυμήθηκε τα νιάτα του και σκόραρε 4 τρίποντα, ο Θεοδωριδης σταθερή αξία για φέτος ενώ πολύ καλός και ο Βασιλειαδης, ο οποίος πάλεψε με τα… θηρία και κέρδισε αρκετές μάχες.

Παρτάλια : Γεωργόπουλος 4, Κασάπης 25(7), Παππάς 7(1), Μπερσός 4, Κωστογλίδης 20(3), Κουρής 2.

Άρρωστοι : Νικολαΐδης Μ. 2, Δεληφώτης, Χατζηκώστας 14(4), Θεοδωρίδης 10, Βύζας 4, Μπέκας 6, Νικολαΐδης Δ. 2, Βασιλειάδης 6.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected