Κατηγορίες
Basket

Τέλος από την Κοζάνη ο Ημαθιώτης Σωτήρης Ντόβας

Ένας από τους αθλητές που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία του στα παρκέ και κατάγεται από την Ημαθία, αποχωρεί από τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Με θητεία μεταξύ άλλων σε Αρκαδικό και ΑΟ Αγρινίου, ο Μελικιώτης γκαρντ αποχωρεί από την ομάδα μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Ντόβα και μετά από 3 χρόνια, δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Για όσο καιρό φορούσε τα κυανόμαυρα, ο Σωτήρης υπήρξε άριστος αθλητής και άψογος χαρακτήρας, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, ενώ το πάθος του για την ομάδα και τη νίκη, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την οικογένεια των Διόσκουρων.

Ήταν άλλωστε από τα βασικά στοιχεία, που καθιέρωσαν το Σωματείο μας στα ρετιρέ, της κατηγορίας. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον Σωτήρη Ντόβα για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.”

Η δήλωση στο basket247.gr του Σωτήρη Ντόβα:

“Πολλές φορές όσα λόγια και αν χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να αποδείξεις με ακρίβεια τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στη συνεργασία μου με τον αθλητικό σύλλογο “Διόσκουροι Κοζάνης”. Τρία χρόνια γεμάτα εμπειρίες σε μια ομάδα που κάθε αθλητής θα ήθελε να αποτελεί μέλος αυτής.

Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Άρη Χωλοπουλο ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα πρώτα Ανθρώπου και μετα Προπονητή. Τον κ. Λουκά Καραγιαννακη για την άψογη συνεργασία εντός και εκτός γηπέδου, την κ. Αναστασία Κωνσταντιδου γυμνάστρια της ομάδας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τρεις “αφανείς ήρωες” κ. Παναγιώτη Τσιαμπιρη κ. Κώστα Αγοριτσα και τον κ. Λευτέρη Βαρυτημιδη που ήταν επίσης δίπλα μου.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και επιτυχίες στην ομάδα των Διόσκουρων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected