Κατηγορίες
Super League 1

Τον…έκλεψε η Σταντάρ Λιέγης!

Τη συμφωνία της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος αποχωρεί από τον Ατρόμητο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Κυριακής η Σταντάρ Λιέγης.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο βελγικός σύλλογος χαιρέτισε μέσω της ιστοσελίδας του την επιστροφή του 45χρονου Πορτογάλου στην Λιέγη, δέκα χρόνια μετά την μονοετή παρουσία του στη Σταντάρ ως ποδοσφαιριστή (2006-07), κάνοντας παράλληλα αναφορά στην προπονητική παρουσία του στην Ελλάδα από τον πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, ενώ η διοίκηση των Περιστεριωτών είναι πλέον υποχρεωμένη να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Τι μεσολάβησε

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες για ανανέωση της συνεργασίας τους, αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας.

Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν επιθυμία του Σα Πίντο, ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ατρομήτου ότι έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης κι ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν να τον παραχωρήσουν και πλέον αναζητούν στην αγορά τον αντικαταστάτη του. Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σα Πίντο.

View image on Twitter

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected