Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή, δύο ηχηρές αποχωρήσεις

Δύο ακόμα ηχηρές αποχωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στον Ηρόδοτο καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Δημήτρης Κοιλιάρας και ο Τάσος Τσουμάγκας δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο σχεδιασμός του Ηροδότου βρίσκεται σε πλήρη… εξέλιξη, η διοίκηση της ομάδας επιβεβαίωσε επίσημα τις αποχωρήσεις του Δημήτρη Κοιλιάρα και του Τάσου Τσουμάγκα, τονίζοντας πως αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές θα αντικατασταθούν εντός των επομένων ημερών, προαναγγέλλοντας μετεγγραφικές προσθήκες.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ηροδότου, επιβεβαιώνει τη μη ύπαρξη συμφωνίας ανανέωσης με τον Λάμπρο Κεφαλούκο, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει ζητήσει να αποχωρήσει αλλά επιθυμία της διοίκησης είναι να μιλήσει εκ νέου μαζί του για να προσπαθήσει να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της, ενώ στον… αέρα βρίσκεται ο Γιώργος Μυλωνάς, χωρίς να γίνονται περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Αναμφίβολα, οι αποχωρήσεις αυτές, είναι ηχηρές, καθώς αποτελούσαν βασικούς ποδοσφαιριστές, που συνέβαλλαν τα μέγιστα τη φετινή χρονιά και προστίθονται στις αποχωρήσεις του Μηνά Φράγκου, του Βασίλη Παπαδάκη και του Αχιλλέα Αχιλλέως

Απέκτησε τον Λέσι

Την πρώτη του μετεγγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος που απέκτησε τον Έρβιν Λέσι ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μινωική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο ικανός ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με τα κυανόλευκα τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Για Εθνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected