Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άνεμος αισιοδοξίας και γνωστή…συνταγή στον πάγκο!

Νέος άνεμος αισιοδοξίας επικρατεί στον ΑΟ Σελλάνων, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κόσμο τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος : Κουβαράς Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Κολοφωτιάς Κωνσταντίνος
Γραμματέας: Μοσχόπουλος Απόστολος
Ταμίας : Μπουτζιώνας Αγγελος
Ειδικός Γραμματέας: Καμηνιώτης Νικόλαος
Μέλη: Τσίντζας Αθανάσιος, Τσίντζας Χρήστος

Επίσης στο πλαίσιο της αναβάθμισης του οργανωτικού σχήματος, ανακοινώνονται οι εξής θέσεις ευθύνης:

Τεχνικός Διευθυντής: Σπύρος Παπαδημητρίου
Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Μανασής
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Σέμος

Σε κοινή δήλωση του νέου ΔΣ τονίζεται:

«Μετά από μια εξαιρετική πορεία τη φετινή περίοδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της ανόδου, πλέον έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για μας η νέα περίοδος ξεκίνησε ήδη, εξίσου δύσκολη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι με τη στήριξη του κόσμου θα πορευτούμε με επιτυχία.

Γνώμονας του νέου Δ.Σ θα είναι η πορεία να συνεχιστεί, με την αναβάθμιση του επιπέδου της ομάδας και τις υψηλές προσδοκίες μας να παραμένουν.

Με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που όλοι αναλαμβάνουμε καλούμε όλους να στηρίξουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια του ΑΟ Σελλάνων, για να πάρει αυτά που του αξίζουν και του αναλογούν. Μία τέτοια κοινή από όλους προσπάθεια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα φέρει νέες χαρές και επιτυχίες στην ομάδα μας!!

Ανανέωσε ο Λάμπρος Καλογεράκης

Ο ΑΟ Σελλάνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας Λάμπρο Καλογεράκη. Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας και η άριστη συνεργασία συνετέλεσαν στην επίτευξη της συμφωνίας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του, με την βεβαιότητα ότι θα επιτύχουμε ξανά τους στόχους της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected