Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η νέα πορεία με Βαγγέλη Αγγελή!

Στις τάξεις του Αστέρα Αμαλιάδας, μετά τις διεργασίες που έχουν προηγηθεί, αλλά και τη Γενική Συνέλευση (την Κυριακή 11/6) η Διοικούσα Επιτροπή, αποτελούμενη κυρίως από επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης και της περιοχής, ξεκίνησε και τις πρώτες κινήσεις.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, το πλάνο πλέον είναι ώστε αυτή να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την συγκρότηση ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η παρουσία στη Γενική Συνέλευση του Αστέρα ισχυρών επιχειρηματιών, προεξάρχοντος του Θανάση Παπαγεωργίου, καθώς και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, δημιούργησε μια σαφώς αισιόδοξη νότα για το μέλλον του συλλόγου. Αφού εκτός του ότι είναι πολύ καλό να υπάρχει συλλογική προσπάθεια, συνδυάζεται και το απαραίτητο να υπάρχουν και λεφτά, πλάι στα οποία πρέπει να μπει η οργάνωση και το συνεργατικό πνεύμα.

Ο Βαγγέλης Αγγελής που έχει καίριο ρόλο στην εξέλιξη του νέου εγχειρήματος (και παραμένοντας όπως φαίνεται σε θέση τεχνικού διευθυντή) επισήμανε ότι με αυτή την στήριξη των επιχειρηματιών που θα ενισχύσουν την ομάδα, θα πορευτεί ο Αστέρας τη νέα χρονιά έχοντας σαν βασικό στόχο να φτιάξει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Ενώ συμπλήρωσε κι ότι μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στις Ακαδημίες της ομάδας, στις οποίες ότι υπάρχει ταλέντο και θα πρέπει αυτό να αξιοποιηθεί από την μεγάλη ομάδα. Να σημειωθεί ότι η Παιδική ομάδα, κατέκτησε για δεύτερη συνεχή σεζόν το αντίστοιχο πρωτάθλημα Ηλείας, ενώ ήδη, μεγάλοι σύλλογοι της Ελλάδας (όπως ο Ατρόμητος της Σούπερ Λίγκα) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες της!

Παράλληλα, ο Β. Αγγελής μετέφερε την επιθυμία του παρευρισκόμενου Θανάση Παπαγεωργίου να ενεργοποιηθεί και να στηρίξει την προσπάθεια, προσθέτοντας κι ότι αν η ομάδα με την πορεία της βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τον Ιανουάριο, υπάρχει η διάθεση από τον κ. Παπαγεωργίου να ενισχύσει την ομάδα και στις χειμερινές μεταγραφές για να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω από μια εύκολη παραμονή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected