Κατηγορίες
Basket

Και ο Τσαρτσαρής στο “3on3”!

Μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο Κώστας Τσαρτσαρής θα δώσει το παρών στο «Ιos 3on3».

Το δελτίο τύπου των διοργανωτών :

«Μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο Κώστας Τσαρτσαρής δέχθηκε το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και της οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου για να συμμετάσχει στο τουρνουά το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Ο «Τσάρι» αγωνίστηκε για σχεδόν μια 15ετία στο κορυφαίο επίπεδο. Ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ιστορικής νίκης επί των ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ του 2006, η οποία έφερε το ασημένιο μετάλλιο. Επίσης, κατέκτησε τρεις φορές την Ευρωλίγκα, δέκα πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο εμπνευστής των προπονητικών προγραμμάτων inthepaint δήλωσε στο Ιos3on3 ενόψει της συμμετοχής του: «Είναι μεγάλη μου χαρά και πάντα θέλω να βοηθάω τέτοιες προσπάθειες στις οποίες πρωτοστατούν άνθρωποι του μπάσκετ που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να το πάνε μπροστά, όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου».

Όπως είπε ο Τσαρτσαρής:

«Το 3on3 είναι πλέον και επισήμως Ολυμπιακό άθλημα. Αναπτύσσεται διαρκώς, είναι διασκεδαστικό και ο κόσμος το αγαπά. Ο στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά που θα έρθουν κοντά στο μπάσκετ και θα χαρούν το άθλημα σε ένα τόσο ωραίο νησί όπως η Ιος».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aγγαλιά Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά.

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected