Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με νέο προπονητή στη Γ Εθνική

Στις 24.00 το βράδυ της Τρίτης (προς ξημερώματα Τετάρτης 14/6) κι αφού προηγήθηκε συνεδρίαση της διοικούσας κίνησης, ανακοινώθηκε από τον Πανηλειακό ότι δεν θα συνεχίσει ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος στον πάγκο της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση :

“O ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο. Η λύση της συνεργασίας επήλθε κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και στη άνοδο στην Γ’ Εθνική και του ευχόμαστε υγεία στην ατομική του ζωή και καλή συνέχεια την προπονητική του καριέρα”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iliaoikonomia.gr, έχει πάντως κλείσει πλέον νέος τεχνικός για να προχωρήσει η ομάδα στην επιλογή αυτή. Με τον οποίον, πιθανότατα, απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί αυτός (λογικά, τις επόμενες ώρες). Αφού ήδη προηγήθηκαν κάποιες επαφές με δυο – τρεις τεχνικούς εκτός Νομού (που είχαν προυπηρεσία και σε ομάδες Β’ Εθνικής).

Η εξέλιξη της μη παραμονής Αντωνόπουλου είχε ήδη προδιαγραφεί τις τελευταίες μέρες, όσο αυτές περνούσαν και το θέμα παρέμενε αναοιχτό (όπως ήδη είχαμε γράψει και σε άλλο, ακόμα και απογευματινό ρεπορτάζ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected