Basket

Η πρώτη ανανέωση στον ΑΟΚ Βέροιας είναι ο…κάπτεν!

Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας!

Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και αρχηγός, Βασίλης Γκανάς (ανήμερα των γενεθλίων του) είναι ο πρώτος από τους πρωταθλητές που συμφωνεί για την παραμονή του στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Η Γ Εθνική άλλωστε απαιτεί εμπειρία και ποιότητα κι αυτά τα στοιχεία λειτούργησαν θετικά στις σκέψεις και τη βούληση των διοικούντων.

Ο έμπειρος γκαρντ, με 181 πόντους στην κανονική διάρκεια της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και 28 στα play off, μίλησε στο SportsUp για τη συμφωνία του με τον ΑΟΚ Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Είχαμε μία σύντομη συζήτηση με τον προπονητή και τα μέλη της διοίκησης για να μου μεταφέρουν τις σκέψεις και το πλάνο τους για την επόμενη χρονιά. Συζητήσαμε κάποια πράγματα που αφορούν το ρόλο μου σε αυτή τη νέα προσπάθεια καθώς και τους στόχους που έχουν θέσει και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Εύχομαι παρόλο τις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχει το πρωτάθλημα η ομάδα να παραμείνει σαν μία οικογένεια, και με πολύ προσπάθεια να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected