Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Τα τελευταία ματς των ομίλων, οι τελικές βαθμολογίες και τα ζευγάρια των προημιτελικών (photos)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (15/6) η πρώτη φάση των ομίλων στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017”, με τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια.

Στο πρώτο χρονικά ματς, οι Gurus επικράτησαν με 10 πόντους διαφορά των Nouveau, ενώ αργότερα τα Παρτάλια επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 34-38 και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Β Ομίλου, με τους αντιπάλους να τερματίζουν στην δεύτερη. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, οι περσινοί πρωταθλητές κέρδισαν τις Μορφές με σκορ 49-43 και τερμάτισαν δεύτεροι στον Α Όμιλο, στέλνοντας τους αντιπάλους στην 4η αντίστοιχα.

Τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά για τους Nouveau με μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, καθώς αγωνίστηκε μαζί τους ο αρχηγός των… αντιπάλων Γιώργος Κυβεντίδης! Ανεπανάληπτος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πάντσιος, σκόραρε από οπουδήποτε, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Μόρφης που κατάπιε πάλι χιλιόμετρα! Αεικίνητος και ο Τσιγάρας, ωστόσο επήλθεη ήττα, με την αξιέπαινη ομάδα των Nouveau να τελειώνει το τουρνουά με 2 νίκες και 5 ήττες.

Περίμεναν την ημέρα των 30 χρόνων από την κατάκτηση του Eurobasket του ’87 οι Basket Gurus, για να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά! Όλοι τους ήταν υπέροχοι! Ο Τζούρτζιας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τους Φουτσιτζή και Κυριακίδη να ακολουθούν σε απόδοση. “Βράχοι” στην άμυνα οι Θεοδωρόπουλος, Αλεξίου και Πολυμένης ενώ το τελευταίο παιχνίδι άφησε για τους Gurus υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν!

Nouveau : Νάκης 6, Πάντσιος 20(2), Τσιγάρας 7(1), Μόρφης 11(1), Κυβεντίδης 6.

Basket Gurus : Φουτσιτζής 12, Κυριακίδης 10, Πολυμένης 2, Αλεξίου 2, Χασιώτης 6, Μπιζέτας 8, Τούσας 2, Χωματάς 2, Θεοδωρόπουλος, Τζούρτζιας 16.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, το δεύτερο δεκάλεπτο έκρινε την έκβαση του αγώνα για τα… κακά παιδιά του Μπακαλίδη. Σε ένα παιχνίδι δυνατής άμυνας και αστοχίας, οι Δούλαλας και Δομουτζής πάλεψαν, ο Γαβριλάκης κατέβασε ριμπάουντ αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος. Το επιμέρους 2-10 της δεύτερης περιόδου, επέφερε την ήττα, τερματίζοντας δεύτεροι στον Β Όμιλο. Παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί στο δυνατό ντέρμπι τα Παρτάλια, η επιστροφή του Γεωργοπούλου ήταν καταλυτική και μαζί με την επικράτηση του Παππά στο ζωγραφιστό, έφεραν το ροζ φύλλο και μαζί την πρώτη θέση στο Β Όμιλο για τους μαχητές του Εμμανουηλίδη.

Bad Boys : Δούλαλας 10, Γώγος 2, Δομουτζής 10, Μπακαλίδης 3(1), Λιακόπουλος 4, Πολυμέρης 2, Γαβριλάκης 3(1).

Παρτάλια : Γεωργόπουλος 10(1), Μπέρσος 5(1), Παππάς 9, Γκιλιόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 6, Κουρής, Κωστογλίδης 6

Δυσκολεύτηκαν οι περσινοί πρωταθλητές, αλλά στο τέλος έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους, παρουσιάζοντας ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας παράλληλα την δεύτερη θέση του Α Ομίλου. Κρυφό… όπλο των πράσινων ήταν ο Τσίπης που ήταν ασταμάτητος, στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι και μαζί με τους Σαββαΐδη και Μανούρα, έγειραν την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ τους.

Ένας Τριγώνης βγαλμένος από τα παλιά έκανε πράματα και θάματα για να μην χάσει η ομάδα του! Μαζί με τους Καραμίχο και Ιωαννίδη που σκόραραν από μέση απόσταση, πάλεψαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν. Τέταρτη θέση για τους “μαυροκόκκινους”, που τελειώνουν το τουρνουά με 4 νίκες και 3 ήττες.

Texas Losers : Σαββαΐδης 7, Δημητριάδης 2, Πύρκας 4, Τσίπης 15, Μπιζέτας 5(1), Ντόβας 7(1), Λούστας, Γιαβρόγλου 2, Μανούρας 7

Μορφές : Παπαστεργίου, Τούφας 5, Ιωαννίδης 8, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 5, Τριγώνης 17, Καραμίχος 8(2), Σκουμπόπουλος, Χατζηκυριακίδης.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών :

Παρτάλια – Μορφές
Bad Boys – Άτλας
Φουφουτος – enJOYers
Texas Losers – Oklaχώμα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected