Κατηγορίες

Ο αντικαταστάτης του Στέφανου Μαντάκη στην επιτροπή Διαιτησίας και η οριστική θεσμοθέτηση play off και νέων παικτών

Πολλές ειδήσεις προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (12/6) στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Όσον αφορά τη νέα σεζόν και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, μπαίνουν στη ζωή μας πλέον τα play off και τα play out, μια διαδικασία για την οποία “φώναζε” επί χρόνια το SportsUp και η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας αποφάσισε να θεσμοθετήσει, δίνοντας αυτόματα τεράστιο ενδιαφέρον στη νέα σεζόν.

Για τον τρόπο αλλά και τις προϋποθέσεις αυτών, θα προβλεφθούν στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων, ενώ προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η υποχρεωτική χρησιμοποίηση στην αρχική 11άδα δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών.

Επίσης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ο Θανάσης Μπουκουβάλας, ο οποίος αντικατέστησε τον απερχόμενο Στέφανο Μαντάκη. Ο καθ όλα έμπειρος διαιτητής, που αποφάσισε να “κρεμάσει” τη σφυρίχτρα του, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Ημαθία και ήταν ουσιαστικά ο πρώτος επιλαχών μετά την (ηχηρή βεβαίως) πρόσληψη του Στέφανου Μαντάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ για τα play off και τους U20 :

“Από τον ποδοσφαιρική περίοδο 2017/2018 αποφασίσθηκε να εφαρμοσθούν στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία τα PLAYOFF και PLAYOUT, ο τροπος διεξαγωγης των ποιων θα γινει γνωστος με την προκηρυξη του πρωταθληματος,καθως και η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρησιμοποιηση ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστων στην ενεδκαδα,καθ’ολη την διαρκεια του αγωνα,κατω των ΕΙΚΟΣΙ (20) ετων. ( για την φετεινη περιοδο αποφασισθηκε να εχουν δικαιωμα οι γεννηθεντες το 1997 και μετα.).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected