Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο επικρατέστερος για τον πάγκο

Μπορεί οι εκλογές του Πανθηραϊκού να πραγματοποιήθηκαν χθες, αλλά οι πρώτες ενέργειες για τον σχεδιασμό της ομάδας έχουν ξεκινήσει και αυτές έχουν να κάνουν καθαρά με τη συνεργασία με τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν.

Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει φήμες για τρεις υποψήφιους προπονητές που απασχολούν την ομάδα της Σαντορίνης και ένας από αυτούς θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Ο λόγος για τους Κώστα Ψυρόπουλο, που έχει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος εργάστηκε φέτος σε Φωστήρα και ΑΟ Χανιά, αλλά και για τον Γιώργο Αρχοντάκη που πέρυσι δούλεψε στην Τριγλία Ραφήνας και την προηγούμενη χρονιά ήταν αυτός που ανέλαβε τον Πανθηραϊκό μετά από τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και ολοκλήρωσε τη χρονιά με το νταμπλ και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Πληροφορίες του sportcyclades αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αρχοντάκης έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με ανθρώπους της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Σαντορίνη.

Εκεί παρουσιάστηκε το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε ο Πανθηραϊκός να έχει ένα δυνατό πλάνο στο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως θα είναι αυτό της σεζόν 2017 -2018.

Πλέον απομένει η απόφαση του νέου Δ.Σ., όταν αυτό συσταθεί σε σώμα, καθώς θα πρέπει να εξεταστούν και άλλοι παράμετροι όπως το οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση το άμεσα επόμενο διάστημα αναμένεται να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του Πανθηραϊκού, με τον Γιώργο Αρχοντάκη να είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected