Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

O νέος προπονητής της Δόξας και η πρώτη αποχώρηση

Αλλαγές θα έχουμε στην Δόξα Προσκυνητών αφού νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Μπαχαρίδης.

Όπως αναφέρει το thrakisports, o Νίκος Μπαχαρίδης θα οδηγήσει την Δόξα Προσκυνητών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Πανθρακικού, του Έβρου Σουφλίου, της Νέας Χηλής και μέχρι σήμερα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Γιάννη Πουρλιάκα που θα παραμείνει ωστόσο στην ομάδα από άλλο πόστο.

Τέλος ο Βάσκος

Το… πυροβόλο των τελευταίων ετών της Δόξας Προσκυνητών Χρήστος Βάσκος φεύγει από την Κομοτηνή.

Οι σπουδές του ήρθαν εις πέρας και ο Καστοριανός επιθετικός ετοιμάζεται να πάει στον στρατό. Το πλήγμα για την ομάδα των Προσκυνητών θα είναι μεγάλο εάν ο Βάσκος θα είναι απών από τον σύλλογο ωστόσο όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα πιστεύουν ότι θα είναι και πάλι εδώ. Χωρίς να προδικάζουν κάτι πιστεύουν ότι ο επιθετικός της Δόξας Προσκυνητών θα έρθει στην Κομοτηνή και συνάμα θα είναι στα πλάνα του κ. Μπαχαρίδη.

Φέτος ο Βάσκος ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα που μας εκπροσώπησε  στην Γ’ Εθνική πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Ο Βάσκος εδώ και πέντε χρόνια στην ομάδα των Προσκυνητών έδειξε με τον πιο ισχυρό τρόπο το πώς να βάζεις την μπάλα στο πλεκτό των αντιπάλων. Δυο φορές πρώτος σκόρερ της Α, κύπελλο και πρωτάθλημα και βέβαια η άνοδος στην Γ’ Εθνική είναι μερικά από αυτά που πέτυχε με την φανέλα της Δόξας. Ελπίζουμε και την νέα σεζόν να τον έχουμε κοντά μας αφού ποδοσφαιριστές σαν τον Χρήστο σπανίζουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected