Κατηγορίες
Basket

Έσβησε κάθε σενάριο με την θέληση να τον κρατήσει!

Κάτοικος… Ασίας θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τελικά δεν θα εμπλακεί σε κάποιο χρονοβόρο σίριαλ που θα αφορά το μέλλον του.

Σύμφωνα με τη basketa, ο διεθνής Έλληνας βρέθηκε το τελευταίο 24ωρο στο επίκεντρο πλήθους σεναρίων, τα οποία όμως δεν φαίνεται ότι θα τον απασχολήσουν πολύ. Με τους “αιώνιους” στην Ελλάδα να φέρονται αναμένοντες και όχι… διακριτικά, την Μπαρτσελόνα επίσης να εμπλέκεται στην φημολογία, η υποψία για σκληρό πόκερ εύλογα δημιουργείται, αλλά και εύκολα σβήνει.

Τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι της Φενέρ, στην οποία ο Σλούκας πήγε κατ’ απαίτηση του Ομπράντοβιτς και με την οποία πριν από λίγο καιρό κέρδισε το πρωτάθλημα Ευρώπης, δραστηριοποιήθηκαν έντονα με στόχο να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση διατηρώντας τον Σλούκα στο δυναμικό τους και όλα δείχνουν ότι αυτό θα πετύχουν.

Οι συζητήσεις που έγιναν και όσα άκουσε ο Σλούκας κρίνονται ικανοποιητικά από την πλευρά του και λογικά το θέμα θα κλείσει στα επόμενα 24ωρα με τον διεθνή γκαρντ να ετοιμάζεται για συνέχιση της συνεργασίας με τη Φενέρ και πιθανότατα πλέον του ενός έτους που έχουν ακόμα συμβόλαιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected