Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σκληρό καρύδι το Μεξικό για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Πορτογαλία και Μεξικό ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και μοιράζονται τη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου πίσω από τη Ρωσία.

Ιστορικό το ματς του Καζάν, καθώς είναι το πρώτο σε επίπεδο εθνικών ομάδων που ακυρώθηκε γκολ μετά από υπόδειξη του βίντεο ριπλέι.

Πορτογαλία και Μεξικό ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και μοιράζονται τη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου πίσω από τη Ρωσία. Το ματς του Καζάν είχε τέσσερα τέρματα και πολλές φάσεις, αλλά θα μείνει στην ιστορία διότι είναι το πρώτο παιχνίδι σε επίπεδο εθνικών ομάδων που ακυρώθηκε γκολ μετά από υπόδειξη του βίντεο ριπλέι.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, ο Πέπε σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ αρχικά το γκολ μέτρησε, μετά την υπόδειξη του βίντεο και την εντολή του διαιτητή ακυρώθηκε. Επίμαχη φάση προέκυψε και στο 86′, όταν σκόραρε ο Σέντρικ, αλλά το δικό του γκολ ήταν κανονικό και έδωσε προσωρινά και για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην Πορτογαλία.

Ο Μορένο, ωστόσο, με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έσωσε την παρτίδα για τους Μεξικάνους.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 34′ ο Κουαρέσμα με κοντινό σουτ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η πρώτη ισοφάριση των Κεντροαμερικάνων από την άλλη, ήρθε στο 42′ με τον κεφαλιά-“ψαράκι” του “Τσιτσαρίτο” Ερνάντες.

Συνθέσεις

Πορτογαλία (Σάντος): Ρούι Πατρίτσιο, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Σέντρικ Σοάρες, Ράφαελ Γκερέιρο, Ρικάρντο Κουαρέσμα (82′ Αντρέ Σίλβα), Νάνι (58′ Ζέλσον Μαρτίνς), Ζοάο Μουτίνιο (58′ Αντριέν Σίλβα), Γουίλιαμ, Αντρέ Γκόμες, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μεξικό (Οσόριο): Οτσόα, Μορένο, Λαγιούν, Ρέγες, Σαλσέδο (67′ Αραούχο), Γκουαρδάδο, Ερέρα, Ζόναθαν Ντος Σάντος, Βέλα (57′ Ζιοβάνι Ντος Σάντος), Ερνάντες, Χιμένες (79′ Περάλτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected