Κατηγορίες
Super League 1

Κάργας τέλος, φήμες για Ομπερχάουζερ

Μία ακόμα απώλεια αναμένεται να έχει ο Πλατανιάς η οποία απομένει βέβαια να αποδειχθεί και στην πράξη. Αυτή αφορά τον Γιάννη Κάργα, τον οποίο οι πληροφορίες του athlitiko.gr, φέρνουν να αποχωρεί μετά από ενάμιση χρόνο προσφοράς.

Ο Κάργας έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τον Πλατανιά, παρόλα αυτά, απ’ ό,τι φαίνεται θα “σπάσει”, επομένως ο Πλατανιάς θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Κάργας είναι παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων όπως είναι γνωστό δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, ο 23χρονος αμυντικός θα αποχωρήσει.

Ο Κάργας ήρθε στον Πλατανιά τον Γενάρη του 2016 από την Παναχαϊκή, αλλά μονάχα φέτος κλήθηκε να βοηθήσει και συγκεκριμένα έπαιξε σε 20 ματς στη Σούπερ Λιγκ, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές, ενώ είχε ακόμα και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Φήμες για Ομπερχάουζερ

Ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον Πλατανιά για τη θέση του τερματοφύλακα. Γάλλος επίσης, όπως και ο Πιερίκ Κρος. Πρόκειται για τον 28χρονο (29/11/89) Νταβίντ Ομπερχάουζερ της Μετς.

Ο Ομπερχάουζερ, σύμφωνα με το sport24 που δημοσιεύει το σχετικό ρεπορτάζ είναι «ψηλά στη λίστα» του Πλατανιά ενώ σημειώνεται ακόμα ότι, «είναι πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, εκτός και αν προτιμηθεί άλλη λύση στο τέλος».

Ο Ομπερχάουζερ είναι τα τελευταία τρία χρόνια στη Μετς, μετρώντας παρόλα αυτά την προηγούμενη σεζόν μία μόλις συμμετοχή, ωστόσο είχε επίσης άλλα 8 ματς στη Μετς 2, την ίδια χρονιά.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Κορυφώνονται οι επαφές του Πλατανιά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των Χανίων έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νταβίντ Ομπερχάουζερ ο οποίος από τον Ιούλιο του 2014 ανήκε στη Μετς (ή Μες, όπως προφέρεται στα γαλλικά).

Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1989 και έχει ύψος 1.87. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδα του έπαιζε στο Σαμπιονά, στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Ο 28χρονος αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τη Γκινγκάμπ (2-2).

Έπαιξε και σε τρία παιχνίδια για το γαλλικό κύπελλο. Το συμβόλαιό του στη Μετς εκπνέει τώρα τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα το επιθυμεί. Ο Ομπερχάουζερ έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Αζαξιό και UTA Arad (Ρουμανία).

Με την Αζαξιό το 2012-2013 αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στο Σαμπιονά, ενώ το 2014-2015 με τη Μετς έπαιξε σε τρία ματς. Το 2015-2016 στη δεύτερη κατηγορία κατέγραψε 11 συμμετοχές. Ο Πλατανιάς έχει ψηλά στη λίστα τον Γάλλο κίπερ και είναι πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, εκτός και αν προτιμηθεί άλλη λύση στο τέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected