Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο αρχηγός δήλωσε παρόν και τη νέα χρονιά στον Κεραυνό Επισκοπής!

Ο αρχηγός σε μια ομάδα είναι η αρχή και το τέλος λένε πολλοί κι αυτό έπραξε ο Κεραυνός Επισκοπής στην περίπτωση του Χάρη Παραστατίδη!

Ο πρώτος σκόρερ των “κοκκινόμαυρων” στη σεζόν που ολοκληρώθηκε (19 τέρματα) αλλά και πρώτος “μπόμπερ” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας (7 γκολ) κάνει την εκκίνηση στον προγραμματισμό της ομάδας αλλά και τη συγκρότηση του ρόστερ για την περίοδο 2017/2018.

Άλλωστε, πρόεδρος και διοικούντες είναι δεδομένα…καψούρηδες με τον “Πανικό”, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στράικερ του νομού.

Ακολουθούν μια σειρά από επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει εκφραστεί η δεδομένη επιθυμία του προπονητή να παραμείνουν στο ρόστερ ενώ σύντομα θα τεθούν επί τάπητος και οι μεταγραφές.

Χάρης Παραστατίδης : “Δύσκολο να…αλλαξοπιστήσεις!”

Δηλώσεις στο SportsUp παραχώρησε ο έμπειρος επιθετικός, αμέσως μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Κεραυνού (στη φωτ. με τον Γενικό Αρχηγό Παύλο Σκενδερίδη).

Αναλυτικά :

“Μια ακόμη σεζόν στην Επισκοπή, μια ακόμη χρονιά που για μένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να…αλλαξοπιστήσω! Οι άνθρωποι του Κεραυνού άλλωστε, από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και για το λόγο αυτό αποδέχτηκα την πρόταση τους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι, την απαραίτητη ξεκούραση και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί με την έναρξη της προετοιμασίας, την οποία και περιμένω με ανυπομονησία μιας και θα δουλέψουμε με τον κ. Γερμανό Σιαφαρίκα τον οποίο τόσο εμείς οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση, πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected