Γ Εθνική / Τοπικά

Στην εντατική ο Φανουράκης μετά από τροχαίο!

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου έχει εισηχθεί τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής των Μοιρών Φραγκίσκος Φανουράκης ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και χρίστηκε η άμεση διακομιδή του στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το grandsport, ο 24χρόνος ποδοσφαιριστής των Μοιρών ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί τις Δευτέρας 19 Ιουνίου έξω από το κολυμβητήριο Μοιρών με την μοτοσυκλέτα του, άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και αρχικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ στη συνέχεια εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από την πρώτη στιγμή παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοιρών βρίσκονται στο πλευρό του με τη διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της να τονίζει: «Περαστικά Φραγκίσκο!! Η σκέψη και η αγάπη όλων μας είναι μαζί σου».

Ο Φραγκίσκος Φανουράκης (γνωστός και ως Φραγκής), φορούσε κράνος κάτι που αποδείχθηκε εξαιρετικά σημαντικό, καθώς δεν φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, έχει όμως σοβαρά τραύματα στα άκρα αλλά και στη κοιλιακή χώρα, ενώ υποβλήθηκε και σε επέμβαση στη σπλήνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected