Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Απόσογλου, η επιλογή του Άρη Παλαιοχωρίου!

Η πρώτη κίνηση της νεοσύστατης διοίκησης στον Άρη Παλαιοχωρίου, ήταν η επιλογή του προπονητή.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Μουστάκας και οι επιτελείς του, μετά από μία ενδελεχής έρευνα, κατέληξαν σε έναν προπονητή του οποίου η φιλοσοφία συνάδει σε μεγάλο βαθμό με αυτή των “κιτρινόμαυρων”.

Ο λόγος για τον Γιώργο Απόσογλου, ο οποίος από σήμερα είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, αναλαμβάνοντας μετά από ένα εξαιρετικό ομολογουμένως έργο που άφησε ο προκάτοχος του, Δημήτρης Πρίντζιος.

Θιασώτης ο ίδιος των νεαρών παικτών, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στο Μακροχώρι, κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και κατόρθωσε μέσα από τα παιχνίδια, να φτιάξει ένα κράμα παικτών που θα μπορούσε να παρουσιάσει ακόμη πιο ποιοτική εικόνα.

Αυτό άλλωστε θα προσπαθήσει (και έχει τα εχέγγυα) να πράξει και στις νεοφώτιστους, σε μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη :

“Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νέο προπονητή Απόσογλου Γεώργιο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παλαιοχωρίου.

Ως προπονητής, ο Γιώργος Απόσογλου έχει δουλέψει το 2012 – 2013 στο προπαιδικό τμήμα του Μακροχωρίου, το 2013 – 2014 ανέλαβε την Ακαδημία Μακροχωρίου με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Στην Ακαδημία Μακροχωρίου παρέμεινε και το χρονικό διάστημα 2014 -2016 ενώ την χρονιά 2016 – 2017 ήταν προπονητής του Μακροχωρίου στην Α1 κατηγορία, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA C.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected