Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο νέος “βυσσινί” τερματοφύλακας!

Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΕΛ!

Η ομάδα του Κάμπου ανακοίνωσε σήμερα (20/6) την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα τα τελευταία 10 χρόνια της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου Μλάντεν Μπόζοβιτς (Mladen Bozovic).

Ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι 32 ετών, 43 φορές διεθνής με την εθνική του και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Μαυροβουνίου και στα 4 τελευταία παιχνίδια, με την εθνική Δανίας εκτός έδρας, όπου η εθνική Μαυροβουνίου κέρδισε 0-1, με τη εθνική Ρουμανίας εκτός έδρας όπου απέσπασαν ισοπαλία 1-1, με την εθνική Καζακστάν εντός έδρας όπου η εθνική Μαυροβουνίου κέρδισε 5-0 και με την εθνική Πολωνίας εντός έδρας όπου η εθνική Μαυροβουνίου έχασε 1-2, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου στον όμιλο προηγείται η Πολωνία και η εθνική Μαυροβουνίου είναι δεύτερη κι έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Έχει κερδίσει 3 Πρωταθλήματα Σερβίας και 2 Κύπελλα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου κι έχει κερδίσει ένα Πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ουγγαρίας με την Βιντεοτόν.

Έχει ύψος 1,98 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου με την ομάδα της Ζέτα, όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση μαζί με την πρωταθλήτρια Μπουντούσνοστ, παρά το ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς.

Ο Mladen Bozovic υπέγραψε το συμβόλαιο του σήμερα το απόγευμα και αύριο θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του ιατρού της ομάδας Γιώργου Μπασδέκη, παρά του ότι είναι απόλυτα αγωνιστικά έτοιμος, μιας και ο τελευταίος επίσημος αγώνας του ήταν στις 27/5/2017

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected