Κατηγορίες
MiniFootball

Ξεκινά η τελική φάση του NIVEA MEN UNI-League!

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της τελικής φάσης για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League.

Στα γήπεδα Paradise Park της Μεταμόρφωσης θα φιλοξενηθεί το εορταστικό κλείσιμο του θεσμού, το οποίο ξεκινά από το βράδυ της παρασκευής, 23 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουνίου! Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Εισιτήρια για την τελική φάση έχουν ήδη σφραγίσει οι πρωταθλητές ΗΔΤ και οι δευτεραθλητές Align από το Ρέθυμνο, οι πρωταθλητές Στρουμφίτες από το Ηράκλειο με τον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης, Κιάμο Γκίνη στο ρόστερ τους. Από τον Βόλο, η ομάδα Alex (πρώην Dildos) θα δώσει και πάλι το δυναμικό παρών.

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασί με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Και άρωμα διεθνών!

Τέσσερις διεθνείς μέχρι στιγμής θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του NIVEA MEN UNI-League, ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο: Pρόκειται για τους Μπαστάκη (Align), Τζανέτος (Villagers), Στάμος(Villagers), Kαραβίδας (Villagers) και Γιώτης (BBH), οι οποίοι διακρίθηκαν με την Ελληνική ομάδα minifootball στο Πανεϋρωπαϊκό του Μπρνο της Τσεχίας, φτάνοντας μέχρι τους «16» της Ευρώπης.

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected