Κατηγορίες
Basket

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017”!

Πρόκριση στον μεγάλο τελικό για τα Παρτάλια!

Δύο πολύ δυνατούς ημιτελικούς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 19/6 στο ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα Παρταλια επιβλήθηκαν των Oklaχώμα με 50-38 ενώ στο δεύτερο οι Φούφουτος κέρδισαν τους Bad Boys με σκορ 69-38.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, η…. αρμάδα του Εμμανουηλίδη αποδείχτηκε πιο σοβαρή στην επίθεση και εύστοχη στις βολές, με τον Κασαπη να οδηγεί την ομάδα επιθετικά και τον Παππά να “καθαρίζει” στο ζωγραφιστό. Νίκη για τα Παρταλια και πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για μια ακόμη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, οι Oklaχώμα ξεκίνησαν δυνατά στην άμυνα αλλά τους πρόδωσε η επίθεση. Η αστοχία, σε συνδυασμό με τα πολλά φάουλ δεν τους άφησαν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον αγώνα. Ο Παπανικολάου βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, ο Βλαχάκης και ο Μπεκιαρίδης πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν ήταν αρκετοί. Ραντεβού στον μικρό τελικό για την ομάδα του Βασίλη Κούλη.

Παρτάλια : Κασάπης 17, Γεωργόπουλος 6, Μπερσός 5, Παππάς 8, Γκιλιόπουλος, Εμμανουηλίδης 5, Κωστογλίδης 9.

Oκλαχώμα : Μαρκοβίτης 9, Παπανικολάου 15, Κούλης, Κυριαζόπουλος 2, Βλαχάκης 6, Κορυτσαίος 4, Τσιριμπάκας, Κωτιάδης, Μπεκιαρίδης 2.

Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα του Μπακαλίδη, καθώς δεν μπήκε στο πνεύμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Πολλές λάθος πάσες και ολιγωρία στην άμυνα τους κόστισαν ακριβά. Οι Δούλαλας και Δομουτζής σκόραραν, ο αρχηγός Μπακαλίδης προσπάθησε με μερικά σουτ αλλά δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν.

Από την άλλη πλευρά, παράσταση για έναν ρόλο αποδείχτηκε ο ημιτελικός για τους Φούφουτος, καθώς η αποφασιστικότητα της ομάδας του Μωυσιάδη ξεχείλιζε. Με ένα επιμέρους σκορ 28-5 στην πρώτη περίοδο, έριξε τους τίτλους τέλους αρκετά νωρίς. Ο Τσιμτσιρίδης ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Παπαδόπουλος βέλος στην επίθεση και ο Νικολόπουλος με τον Αμοιρίδη εκτελούσαν από απόσταση.

Bad Boys : Δούλαλας 14(3), Γώγος 2, Δομουτζής 9, Μπακαλίδης 5(1), Στύκας 2, Λιακόπουλος 1, Πουσατίδης 5, Πολυμέρης, Γαβριλάκης.

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 14, Μωϋσιάδης 2, Τσιμτσιρίδης 22(3), Στεργιόπουλος 4, Αμοιρίδης 11(1), Σαράφης 5(1), Λαζάρου, Νικολόπουλος 11(3).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected