Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταγραφή και αποχώρηση για τις δύο ομάδες του νησιού!

Ο Μιχάλης Ψωμιάδης ετοιμάζεται να αναχωρήσει οικογενειακώς από τη Ρόδο και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το news12, ο πρώην «πορτιέρο» και προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΣ Ρόδου, μετακόμισε ως κύριος στο νησί και φεύγει ως κύριος και φίλος με ήθος και καλοσύνη, με όσους συνεργάστηκε αλλά και γνωρίστηκε.

Την αποχώρηση του από την Ρόδο και το νησί μας, θέλησε να την γνωστοποιήσει και δημόσια, μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τα παρακάτω:

«Η ζωή λέει κάνει κύκλους… Σήμερα για μένα κλείνει και επίσημα ο κύκλος ονόματι Α.Σ ΡΟΔΟΣ…Η οικογένεια μου όπως για όλους είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ… Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους».

Μεταγραφή Σπανού στον Ιάλυσο

Η Διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος πιστή στη φιλοσοφία της για συνεργασία και την αμφίδρομη σχέση που πρέπει να έχει η ομάδα με τα σωματεία της Δωδεκανήσου ανακοινώνει την συνεργασία της με την ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η Διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την μεταγραφή του Εμμανουήλ Σπανού. Ο Μανώλης είναι γεννημένος  στις 14 Ιουλίου 1996 , έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται ως  επιθετικός.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ποσειδώνα Καρπάθου στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ. και σημείωσε 17 γκόλ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ιάλυσος, Μιχάλης Χατζηνικήτας ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου και τον πρόεδρο της  Γιάννη Βιτώρη για τη συνεργασία των δύο συλλόγων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected