Κατηγορίες
Basket

Ολοκληρώθηκε το “VERIA BASKETBALL CAMP 2017” (photos)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Veria Basketball Camp 2017 που διοργάνωσε στη Βέροια, για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Τσαρτσαρής με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας.

Χθες (21/6) στο ανοικτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης» πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του camp με την παρουσία των γονέων και φίλων του μπάσκετ.

Στο camp που διήρκησε από 16/6 έως 20/6 συμμετείχαν 230 παιδιά που έζησαν πέντε ημέρες γεμάτες μπάσκετ. Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του Κώστα Τσαρτσαρή και του Μανώλη Παπαμακάριου καθώς επίσης και ένα επιτελείο έμπειρων και αναγνωρισμένων προπονητών και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου, που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους.

Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη που είχαν να κάνουν στις πρωινές προπονήσεις με βασική στάση άμυνας, στατικό ball handling, Ball handling & τελειώματα, πάσα, εκμάθηση σουτ, ξεμαρκαρισματα, βασική στάση, Rebound και φυσική κατάσταση. Οι απογευματινές προπονήσεις στόχευαν στη βελτίωση της τεχνικής αλλά και την εφαρμογή των όσων τα παιδιά διδάσκονταν κατά το πρωϊνό πρόγραμμα.

Τα παιδιά επίσης είχαν την ευκαιρία πέρα από την ανάδειξη του ταλέντου τους να κάνουν φίλους, να κερδίσουν δώρα και να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο event που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τα αδέλφια Αντεντοκούμπο με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδος 2005. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για τα παιδιά αλλά και όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με τους οικοδεσπότη Κώστα Τσαρτσαρή να καλωσορίζει τους γονείς των παιδιών ενώ τόνισε: «Φτάσαμε για μια ακόμη φορά στο τέλος του Veria Basketball Camp. Μια πολύ όμορφη εβδομάδα στην οποία καταφέραμε να επιτύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής, δηλαδή να δώσουμε στα παιδιά την δυνατότητα να αγωνιστούν στο άθλημα του μπάσκετ και να πάρουν καινούριες γνώσεις πάνω σ’ αυτό , καινούριες φιλίες και εμπειρίες όπως την επίσκεψη μας στο μεγάλο event που έγινε στην Θεσσαλονίκη από τα αδέλφια Αντεντεκούμπο. Όλοι εμείς οι προπονητές είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθεια που καταβάλετε, για την πειθαρχεία που δείξατε και το ήθος σας. Αυτό αφορά και τους γονείς γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την επίτευξη αυτού του camp, τον Δήμαρχο Βέροιας ο οποίος στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας, τον κο Διαμάντη πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, τον κο Κορωνά, όλους τους προπονητές και φυσικά τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας. Ευχαριστώ όλου τους χορηγούς για την στήριξη τους και τις παροχές τους και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου, στο Veria Basketball Camp 2018, την ίδια περίοδο με περισσότερα happenings.»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος στον σύντομο χαιρετισμό του είπε : «Δεν σας κρύβω ότι νιώθω μελαγχολία που το τρίτο Veria Basketball Camp φτάνει στο τέλος του. Αυτή τη βδομάδα ακούστηκαν πολλές φορές οι λέξεις υπομονή, επιμονή, δουλειά, φιλία, συνεργασία, στεναχώρια, χαρά και νομίζω ότι όλες αυτές οι λέξεις περικλείουν το τι έγινε στο δικό μας camp. Το αν ένα camp είναι πετυχημένο ή όχι για εμένα κρίνεται στα χαμόγελα των παιδιών και αν κρίνω από τα χαμόγελα των δικών σας, νομίζω ότι είμαστε το καλύτερο camp στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε ακόμη μια χρονιά. Η μεταφορά 180 παιδιών από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να δουν το Antentokoubros 2017 δεν ήταν καθόλου εύκολο. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Είχα να νιώσω έτσι από τον Ευρωπαϊκό τελικό. Τα παιδιά δείξανε απίστευτη ωριμότητα και συνεργασία και τα ευχαριστώ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το χρόνου. Καλό καλοκαίρι σε όλους»

Στη συνέχεια μετά από κλήρωση δόθηκαν δώρα στα παιδιά από τους χορηγούς του camp καθώς επίσης και μπλουζάκια υπογεγραμμένα από τον Γιάννη και Θανάση Αντεντοκούμπο, όλων των παικτών της Εθνικής Ελλάδος 2005 και του Κώστα Τσαρτσαρή και Μανώλη Παπαμακάριο

Στο τέλος της εκδήλωσης βγήκε η αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές και τους διοργανωτές, ενώ όλοι μαζί ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού μέχρι το επόμενο Veria Basketball Camp.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected