Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Στο επίκεντρο τα κορίτσια του Foot Tennis, που παρέλαβαν τα διπλώματα τους! (photos)

Εκτός της συμμετοχής των ομάδων στο 3ο Τουρνουά Foot Tennis, που παρουσίασαν φέτος πιο ποιοτική εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, τις εντυπώσεις έκλεψε το team των διαιτητών που αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες!

Οι διοργανωτές επέλεξαν φέτος να ενισχύσουν σε πρόσωπα το διαιτητικό team και αυτό είχε ως αποτέλεσμα (με τα λάθη βεβαίως να είναι στο πρόγραμμα, όπως σε όλα τα αθλήματα) να υπάρξει μια πολύ καλή απόδοση και (παρά το γεγονός πως για όλους είναι κάτι το πολύ “ξένο” και καινούριο) να κυλήσουν όλα ομαλά.

Πριν την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων, οι διοργανωτές παρέδωσαν στις 6 διαιτητές και στη Γραμματεία της διοργάνωσης τα αντίστοιχα διπλώματα, τιμής ένεκεν για την παρουσία τους στο 3ο Τουρνουά Foot Tennis.

Εκτός της δεδομένης ομορφιάς που προσέθεσαν στη φετινή γιορτή, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως το γυναικείο φύλο είναι ιδιαίτερα δυναμικό ακόμη και σε αθλήματα που παίζονται με τα πόδια!

Άλλωστε, στο team ανήκουν και ποδοσφαιρίστριες του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, πρωταθλήτριας ομάδας φέτος στη Γ Εθνική!

Ας δούμε τις απονομές :

Referee : Ναυσικά Ματαρώνα. Βραβεύτηκε από τον κ. Γιώργο Κρύπα, ιδιοκτήτης του Πλυντηρίου & Parking Αυτοκινήτων, υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Referee : Ραφαέλα Καραχαρίση. Βραβεύτηκε από τον κ. Σίμο Γαβριηλίδη, ιδιοκτήτης της εταιρίας SimParts, υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Referee : Έλλη Μουρατίδου. Βραβεύτηκε από τον κ. Γιάννη Γιάννου, προπονητής της στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Referee : Θωμαή Τσούκα. Βραβεύτηκε από τον κ. Θανάση Παπαδάκη, ιδιοκτήτης του Barok Coffee-Bar, γιατρός και υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Referee : Μαρία Στρίμπα. Βραβεύτηκε από τον Μάκη Σπανό, εκπρόσωπο του ΓΑΣ Κοπανού.

Referee : Χριστίνα Τσιολαρίδου. Βραβεύτηκε από τον κ. Νίκο Σπανό, τον άνθρωπο με τις αδιάλειπτες συμμετοχές σε τουρνουά!

Γραμματεία: Χριστίνα Παπαδοπούλου. Βραβεύτηκε επίσης από τον κ. Νίκο Σπανό, ο οποίος ανέλαβε τη σκυτάλη των βραβεύσεων φέτος μετά τη δική του πέρσι για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected