Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν θα συνεχίσει ο Κατσιούλης, δύο οι ανανεώσεις

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μετά τον Μπάμπη Ανδρεαδάκη αποχώρησε από τη Θύελλα Ραφήνας δίνοντας συνέχεια στα… διαζύγια.

Σύμφωνα με το Stoplekto, πρόκειται για τον πολύπειρο και εξαιρετικό τερματοφύλακα, Φάνη Κατσιούλη, ο οποίος αποχώρησε από τους ‘πράσινους’ και αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κατσιούλης που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν μετά το β’ εξάμηνο έχοντας μεταγραφεί στους Ραφηνιώτες από το Χαλάνδρι ζήτησε από την ομάδα να αποδεσμευτεί και η Θύελλα δεν στάθηκε εμπόδιο.

Μάλιστα, ο ίδιος μέσω δήλωσης του στην ιστοσελίδα μας ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε λέγοντας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας,τους προπονητές,τους φροντιστές,τον φίλαθλο κόσμο αλλά πάνω από όλα τους συμπαίχτες μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.Όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε τον δύσκολο στόχο της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.Εύχομαι στην Θύελλα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.Τέτοιες ομάδες,με αξίες και ιδανικά,αξίζουν να βρίσκονται ψηλά.

Συμφωνία με δύο παίκτες

Σε δυο σημαντικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας που δείχνει σιγά-σιγά να ξεκινάει το σχεδιασμό της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν βάση των εισηγήσεων που έχουν γίνει από το Μάρκο Δήμο.

Στο πλαίσιο αυτό τη φανέλα των ‘κιτρινόμαυρων’ θα φοράει ο μεσοεπιθετικός, Λευτέρης Κότσι που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια αλλά και ο ακραίος δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας, Σαράντος Καμβύσης.

Αμφότεροι συναντήθηκαν με τη διοίκηση του συλλόγου και συμφώνησαν προκειμένου να παραμείνουν στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected