Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ηχηρή αποχώρηση, τρεις ανανεώσεις

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Χρήστος Ρόβας αφού ο ικανότατος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερμή Ζωνιανών.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο Σερραίος άσος που στο α’ εξάμηνο αγωνιστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και ζήτησε να αποδεσμευτεί, με τους ανθρώπους των ‘πρασίνων’ να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του.

Ο Ρόβας πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν ωστόσο τη νέα σεζον δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Κρητικούς.

Ο βραχύσωμος επιθετικός ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιάννη Καββαλο αλλά και τον Γιώργο Πετράκη για τη συνεργασία ενώ ευχήθηκε στην ομάδα ό,τι καλύτερο.

Παρέμειναν οι Γιακουμάκης, Ανδρεαδάκης, Ρουμπάκης

Άλλες τρεις υποθέσεις έκλεισαν θετικά για τον Ερμή, καθώς οι Μύρος Γιακουμάκης, Αστρινός Ανδρεαδάκης και Γιώργος Ρουμπάκης παραμένουν κάτοικοι Ζωνιανών και για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μύρο Γιακουμάκη. Ο 28χρονος μέσος αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ΠΟΑ και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας μας.

Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αστρινό Ανδρεαδάκη και τον δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα, Γιώργο Ρουμπάκη. Αμφότεροι αποτελούν στελέχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια και είναι δεδομένο ότι θα εξακολουθούν να προφέρουν λύσεις και στο προσεχές μέλλον. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected