Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Να και η πρώτη προσθήκη!

Μεταγραφή – επιστροφή ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) στον Πανηλειακό, που είναι και η πρώτη στη δημιουργία της νέας ομάδας του Πύργου για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Και συγκεκριμένα ο αριστερός μεσοαμυντικός Ντίνος Νικολόπουλος.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο – γεννημένος στις 30/10/1993 – Ηλείος ποδοσφαιριστής που είναι από τον Πύργο, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πανηλειακό (το καλοκαίρι του 2011). Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στην ΑΕΚ που εντάχθηκε στην ομάδα Νέων το καλοκαίρι το 2013 και στη συνέχεια η Ζάκυνθος.

Το 2014 ο Νικολόπουλος επέστρεψε στην Ηλεία για λογαριασμό του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, όμως στη συνέχεια αποχώρησε για να ενταχθεί ξανά στον Πανηλειακό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν το καλοκαίρι του 2015 η Λάρισα, όπου όμως εκεί στάθηκε πολύ άτυχος μιας και τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά της πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας (κι ενώ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο)! Επέστρεψε στην ενεργό δράση πέρυσι το καλοκαίρι στα Χανιά στην Β’ Εθνική, όπου πάντως αποχώρησε τον Ιανουάριο λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας εκεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Ντίνος Νικολόπουλος τόνισε: «Επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι ευτυχισμένος!»

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει ξανά τον Ντίνο στα ερυθρόλευκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected