Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Αχόρταγος” ο Παπαστεργίου στους Αργυράδες!

Δεν το…κουνάει ρούπι από την Κέρκυρα ο Ημαθιώτης επιθετικός, Γιώργος Παπαστεργίου!

Ο 25χρονος μέσος (δεύτερος κάτω δεξιά στη φωτ.) είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος στις τάξεις του Κρόνου Αργυράδων και όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του συλλόγου, οι στόχοι είναι υψηλοί για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για επαγγελματικές συνθήκες στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον μεγάλο στόχο για τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαστεργίου.. Ο Γιώργος από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα έγινε βασικό στέλεχος με θετική συνεισφορά στην αήττητη πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.»

Σε δηλώσεις του στο argyrades.gr, o25χρονος Ημαθιώτης κινήθηκε στο κλασικό, copy-pasteμοτίβο των δηλώσεων των οκτώ παικτών που ανανέωσαν νωρίτερα: θερμά λόγια για τον πρόεδρο, Γιάννη Καραϊσαρλή και πίστη για κατάκτηση των… πάντων την προσεχή σεζόν.

Αναλυτικά :

«Απευθείας μόλις τέλειωσε η περσινή χρονιά συμφωνήσαμε με το πρόεδρο για ανανέωση της συνεργασίας. Δέθηκα με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πέρασα τέλεια παρά την πικρή γεύση που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που μας άξιζε και δε θέλω, φυσικά, να αναφερθώ στους λόγους για τους οποίους το χάσαμε. Όλοι ξέρουν…

Στον Κρόνο η κατάσταση είναι εξαιρετική, όπως ταιριάζει σε ομάδες επαγγελματικού επιπέδου. Έχει έναν πρόεδρο που είναι μετριόφρων και χωρίς να πιέζει ξέρει να παίρνει από κάθε παίκτη αυτό που ζητάει. Όνειρο κάθε παίκτη είναι να συνεργάζεται με έναν τέτοιο πρόεδρο σαν τον κ. Καραϊσαρλή.

Φέτος και διοικητικά τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα, αφού μπήκαν στη Διοίκηση πολλοί νέοι άνθρωποι με όρεξη για προσφορά. Χαίρομαι που έμειναν στην ομάδα όλα τα παιδιά και έρχονται και νέοι σπουδαίοι παίκτες.

Φέτος δεν έχουμε στόχο μόνο το πρωτάθλημα, τα θέλουμε όλα!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected