Κατηγορίες
Basket

Η δεύτερη μεταγραφή του ΑΟΚ, επένδυση για το μέλλον!

Μετά την απόκτηση του Θωμά Βλάχου από την ΑΕ Ελίμειας, που προκάλεσε θετικά σχόλια και αρκετό ντόρο στη γειτονική Κοζάνη, ο ΑΟΚ Βέροιας ενέταξε στο δυναμικό του έναν ακόμη καλαθοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Σάββα Χατζηλαμπρινό, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, αντίπαλης ομάδας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο 17χρονος forward, με ύψος 1.98, είχε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Πέλλας, όπου αγωνιζόταν τόσο στη θέση “3” όσο και στην “4”. Ο προπονητής του ΑΟΚ Βέροιας, Θωμάς Τούσας είχε εντοπίσει το ταλέντο του Σάββα Χατζηλαμπρινού και κατόπιν δικών του ενεργειών, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό της Ημαθιώτικης ομάδας.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην Εφηβική ομάδα, η οποία ενισχύεται σημαντικά με την απόκτηση του 17χρονου Σάββα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Σάββα Χατζηλαμπρινού.

Ο 17χρονος με ύψος 1.98 forward, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με προσωπικές ενέργειες του προπονητή Θωμά Τούσα, ο οποίος είχε εντοπίσει το ταλέντο του νεαρού, ο Σάββας Χατζηλαμπρινός είναι από σήμερα παίκτης του ΑΟΚ, έχοντας παράλληλα δικαίωμα συμμετοχής και στο Εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Σάββα καλωσόρισες στους “λύκους”!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected