Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δίνει τα… κλειδιά στον Γιώργο Κουλακιώτη ο ΓΑΣ Κοπανού!

Ένα πρόσωπο που άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τίμησε με το παραπάνω την Ημαθία σε επαγγελματικές ομάδες αλλά και στην Εθνική, είναι από σήμερα ο προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κουλακιώτη, ο οποίος συναντήθηκε με την εκλεγμένη διοίκηση του ΓΑΣ και έδωσε τα χέρια, ανεβάζοντας κατά πολύ το ποδοσφαιρικό πρεστίζ του συλλόγου που θα έχει στον πάγκο του έναν προπονητή με πολύ σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Μπορεί ως τεχνικός να μην έχει την εμπειρία, ωστόσο γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ψυχολογία του παίκτη και το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να βρίσκονται υπό τις οδηγίες ενός ανθρώπου που έχει καταγράψει 348 συνολικά συμμετοχές με 6 ομάδες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είναι γεννημένος στις 5/5/1977 στη Βέροια και είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή Κώστα Κουλακιώτη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες της “Βασίλισσας” και το καλοκαίρι του 1994 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα, με την οποία πανηγύρισε το 1996 την άνοδο στην Α’ Εθνική. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 1997/98 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Στον “Δικέφαλο του Βορρά” έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2002 όταν και αποδεσμεύτηκε, μετρώντας συνολικά 93 συμμετοχές (61 αγώνες στο Πρωτάθλημα, 25 στο Κύπελλο και 7 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) και 5 τέρματα (2 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2001 πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τον νικηφόρο τελικό με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα (4-2).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καλλιθέα όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2006 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν περάσματα από τον Πανθρακικό και τον Αγροτικό Αστέρα (αμφότερες ομάδες Β’ Εθνικής), ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του υπήρξε ο Μακεδονικός, στον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το 2010, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων που έλαβε μέρος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων (Κ-21) το 1998, εναντίον της Ισπανίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected