Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με νέο προπονητή στη Γ Εθνική, τέλος ο Μαλακός

Χωριστούς δρόμους Θα ακολουθήσουν ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και ο Γιώργος Σπάρταλης, με τη διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου στη Γ Εθνική να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Α0 Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί δημόσια τον προπονητή Γιώργο Σπάρταλη, για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας, ειδικά την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, η οποία συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πορεία του.”

Επίσης, όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου αποδεσμεύεται ο Γιώργος Μαλακός, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός -που ήταν ένας εκ των κορυφαίων φέτος στο δρόμο προς τον τίτλο-δεν μπορεί για επαγγελματικούς λόγους να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση του Διαγόρα έπιασε αμέσως δουλειά. μετά τη συγκρότησή της σώμα και το επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερα από το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, τα οποία φυσικά Θα εξαρτηθούν και από το κατά πόσο Θα καρποφορήσουν οι επαφές που γίνονται με υποψήφιους χορηγούς, ως προς την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τη συμμετοχή στη Γ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected