Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι παραιτήσεις στον ΓΑΣ Κοπανού επέφεραν…αναταράξεις, με αίσιο όμως αποτέλεσμα!

Μπορεί αρχικά τα…μαντάτα από Κοπανό να μην ήταν τόσο ευοίωνα όσο θα περίμεναν κάποιοι, ωστόσο έστω και στο παρά πέντε, επικράτησε η λογική!

Η παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας, επέφερε προσωρινούς κλυδωνισμούς στον σύλλογο, οι οποίοι τελικά λειτούργησαν ευεργετικά και μετά τις αρχαιρεσίες της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, άπαντες έβαλαν το καλό του ΓΑΣ πάνω από όλους!

Έτσι, μετά και τη προβλεπόμενη διαδικασία, η διοίκηση με επικεφαλής τον Βασίλη Χαβιαρόπουλο, συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της, με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Το σίγουρο είναι πως θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην βελτίωση της λειτουργίας και της οργάνωσης της Ακαδημίας (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δούλεψε σε υψηλό επίπεδο τη σεζόν που πέρασε) ενώ όσον αφορά το ανδρικό τμήμα, ο προπονητής που έχει συμφωνήσει με την ομάδα, θα αποτελέσει έκπληξη!

Σε συνέχεια του παραπάνω, είναι σαφές πως αποτελεί παρελθόν ο Νίκος Αντωνάς, ο οποίος άφησε εξαιρετικό έργο στην ομάδα και έδωσε το 100% για να αποτελέσει ο ΓΑΣ έναν από τους ρυθμιστές (και πρωταγωνιστές) της σεζόν που πέρασε.

Ας δούμε τη σύνθεση του νέου ΔΣ :

Πρόεδρος : Χαβιαρόπουλος Βασίλειος

Αντιπρόεδρος : Καραγιάννης Λάμπρος

Γενικός Γραμματέας : Καραγιάννης Χρήστος

Ταμίας : Χατζηπαυλίδης Δημήτρης

Γενικός Αρχηγός : Τριανταφυλλίδης Δημήτρης

Έφορος Ιματισμού : Βαρβέρης Κωνσταντινίνος

Έφορος Γηπέδου : Νόλτσης Γρηγόρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected